Pod schodami Mosta Apollo chýba rošt

17.5.2012
0
Pod schodami mosta apollo chýba rošt - Most apollo1
Páčil sa vám článok?

Na ružinovskej strane Mosta Apollo si chodci musia dávať pozor. Pod schodami z východnej lávky totiž už niekoľko týždňov chýba odtokový rošt a chodcom tak hrozí v lepšom prípade podvrtnutie členka, v horšom aj vážnejší úraz. Schody využívajú najmä cestujúci MHD z Petržalky, ktorí vystúpia na zastávke.

Na chýbajúci rošt upozornil Bratislavské noviny na sociálnej sieti Tomáš Kováčik. „Človek, ktorý schádza z Mosta Apollo, a nevšimne si, že pod schodom je prázdno, má minimálne vykĺbený členok. Tento stav trvá minimálne mesiac. Nechcem len upozorniť na to, že sa niekto nestará. Bolo by fajn zabezpečiť funkčnosť zariadenia tak, aby sa očakávaná náhrada za pôvodnú súčasť nedala zas odcudziť, použiť na obohatenie sa či zveľadenie záhradky. Inak povedané, čo nie je na reťazi, zmizne," posťažoval si čitateľ.

O vyjadrenie sme požiadali bratislavský magistrát, keďže Most Apollo je majetkom mesta. Ako sme sa dozvedeli, mesto sa týmto problémom už zaoberá a pripravuje nevyhnutnú opravu. „Riešenie je komplikované aj z hľadiska finančných možností mesta a taktiež vysúťaženia dodávateľa prác. Na základe aktuálnych informácií však už v najbližších dňoch budú doplnené všetky chýbajúce rošty a vykonané nevyhnutné práce na údržbe a oprave tohto úseku," informovala nás Daniela Rodinová z referátu mediálnej komunikácie bratislavského magistrátu.

Zostáva veriť, že kým mesto chýbajúci rošt doplní, nestane sa nikomu na Moste Apollo žiadny úraz.

(ado)
FOTO - Tomáš Kováčik


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.


AKTUALIZOVANÉ (18.5.2012, 17:00): Chýbajúci rošt bol pod schodami na Moste Apollo osadený!

Páčil sa vám článok?