Od 7. mája bude jednosmerne uzavretá Rustaveliho ulica

27.4.2012
0
Páčil sa vám článok?

Od pondelka 7. mája bude Rustaveliho ulica v Bratislave z dôvodu odstraňovania havárie na plynovode uzavretá v jednom smere - v úseku od ulice Pri vinohradoch smerom k Detvianskej.

V smere jazdy od Detvianskej ulice na konečnú zastávku "Tbiliská" nebude obsluhovaná zastávka "Závadská". Dočasná zmena v doprave potrvá približne mesiac. Autobusy budú premávať v mimoriadnom prevádzkovom režime:

Linky č. 52, 56, 65
smer Tbiliská: za zastávkou "Čachtická" na Detvianskej ulici budú pokračovať priamo na Námestie Andreja Hlinku, odbočia doprava na ulicu Pri vinohradoch a zastavia na náhradnom výstupišti "Tbiliská" zriadenom na úrovni obratiska. Po obchádzkovej trase budú premávať bez zastavenia. V opačnom smere budú premávať z obratiska bez zmeny.

Linka č. 56 - zachádzky smer Záhumenice a smer Potočná: až na ulicu Pri vinohradoch bude premávať ako základná linka, ale nezastaví na náhradnom výstupišti. V obratisku sa otočia do protismeru a zastavia na Rustaveliho ulici na zastávke "Tbiliská" a následne bude pokračovať v jazde bez zmeny.

Informácie TASR poskytla Denisa Krivosudská z odboru marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava (DPB).

(TASR)

Páčil sa vám článok?