Počas výstavy sa bude parkovať len s povolením

11.9.2011
0
Páčil sa vám článok?

Od 3. do 7. apríla sa bude v Inchebe konať výstava CONECO, s ktorou sa spája nemálo problémov v priľahlých obytných súboroch. Ide najmä o zvýšený pohyb i státie motorových vozidiel v danej lokalite, čo komplikuje situáciu najmä obyvateľom petržalských Dvorov V a VI.

Motorizovaní návštevníci výstavy často svojím konaním poškodzujú zeleň, tvoria prekážky na cestách či na chodníkoch a zaberajú parkovacie miesta obyvateľom dotknutých oblastí. Mestská časť Petržalka v tejto súvislosti pripravuje viaceré opatrenia zamerané na obmedzenie vjazdu do obytného súboru a odťahovanie nesprávne odstavených vozidiel.

Obyvateľom s trvalým pobytom na Dvoroch V a VI bude mestská časť Petržalka vydávať zvláštne povolenia na vjazd a parkovanie v tejto lokalite v čase konania akcie. Tí z Petržalčanov, ktorí požiadali o takéto povolenie už v minulom roku, ich obdržia automaticky poštou v najbližších dňoch. Ostatní majú možnosť požiadať o vydanie povolenia na Miestnom úrade Petržalka, Kutlíkova 17, na 6. poschodí, v miestnosti č. 609.

(mp)

Páčil sa vám článok?