Do Neusiedlu premáva denne päť autobusov

22.7.2011
0
Páčil sa vám článok?

Počas letných dní mnohí Bratislavčania navštevujú prírodné a iné kúpaliská aj v Rakúsku. Výnimkou nie je ani okolie neďalekého jazera Neusiedler See, kam počas leta premáva autobus Slovak Lines.

Okolie jazera láka na kúpanie, člnkovanie, plachtenie, bicyklovanie, Nordic Walking, prechádzky či gastronomické zážitky. Rakúske mestečká Neusiedl am See a Podersdorf am See ponúkajú oddych, okrem prírodných kúpalísk sú tu požičovne windsurfingov, lodiek, plachetníc, dá sa zaplatiť plavba loďou, k dispozícii sú požičovne bicyklov.

V Neusiedl am See možno navštíviť aj kúpalisko Hallenbad ponúkajúce množstvo vodných atrakcií. Od prírodného kúpaliska v Neusiedl am See, Seenbad, je pritom vzdialené len niekoľko minút chôdze.

Autobusy Slovak Lines ponúkajú spojenie päťkrát denne. Ceny lístkov odstupňovali podľa cieľovej zastávky a veku cestujúceho. Pre rodiny s deťmi do 13 rokov sú v ponuke aj zvýhodnené rodinné lístky. Lístky na autobus sa dajú zakúpiť online na stránke www.slovaklines.sk, na autobusovej stanici Mlynské nivy a v prípade voľného miesta aj u vodiča autobusu.

(red)

Páčil sa vám článok?