Slovak Lines prepravil cez hokej 15-tisíc cestujúcich

10.7.2011
0
Páčil sa vám článok?

Autobusový dopravca Slovak Lines, a. s., pridal na začiatku tohtoročného svetového hokejového šampionátu v hlavnom meste SR posilové spoje na pravidelnej linke Bratislava - Viedeň a v opačnom smere na ceste z rakúskeho letiska Schwechat do Bratislavy.

V rámci zájazdovej dopravy, dennej pravidelnej dopravy na linke Bratislava - Viedeň a späť a extra nočného spoja prepravila spoločnosť počas Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2011 spolu približne 15.000 cestujúcich, uviedla pre TASR hovorkyňa firmy Eva Vozárová.

"Počas konania majstrovstiev sme pridali na linke Bratislava - Viedeň aj extra spoj v nočných hodinách, aby sa fanúšikovia mohli dostať do Viedne alebo na letisko Schwechat po skončení večerného hokejového zápasu," dodala. V súvislosti s vnútroštátnou dopravou počas majstrovstiev sveta nárast počtu cestujúcich dopravca nezaznamenal, ale v tomto smere ani veľké očakávania nemal.

Spoločnosť Slovak Lines poskytovala v rámci zájazdovej dopravy prepravu viacerým zahraničným skupinám fanúšikov. "Vozili sme fanúšikov z významných zahraničných spoločností, ale aj súkromné skupiny z Fínska, Švédska, Ruska, Dánska, Nemecka, Česka či národnostne zmiešané skupiny," konštatovala Vozárová. Klientov dopravovali jednak z letiska Schwechat, po skončení zápasu na letisko, ďalej do a z hotelov, v ktorých boli ubytovaní, a tiež priamo k dejisku zápasov - Orange aréne v Bratislave.

(TASR)

Páčil sa vám článok?