Na autobusovej stanici veľké zmeny nebudú

18.2.2011
0
Páčil sa vám článok?

V súvislosti s nadchádzajúcimi majstrovstvami sveta v ľadovom hokeji 2011 sme už informovali o opatreniach, ktoré chcú urobiť Železnice SR na Hlavnej stanici. Určité úpravy sa však pripravujú aj na autobusovej stanici.

Podľa informácií hovorkyne Slovak Lines Evy Vozárovej na Autobusovej stanici (AS) Mlynské nivy sa urobia pred šampionátom niekoľké „kozmetické" úpravy. Malo by ísť najmä o odstránenie grafitov, nátery vybraných plôch a podobne.

„Na uľahčenie orientácie návštevníkov Bratislavy budú v priestoroch AS umiestnené reklamné a informačné pútače," uviedla hovorkyňa. Ako ďalej informovala, v uplynulých dňoch zlepšili označenia nástupišťa linky Bratislava - Viedeň, odkiaľ odchádzajú autobusy na letisko Schwechat.

Prevádzkovateľ stanice totiž predpokladá, že práve táto linka bude počas majstrovstiev sveta najviac vyťažená. Slovak Lines navyše bude záujem o cestovanie medzi letiskom Schwechat a Bratislavou neustále monitorovať a spoje posilní podľa aktuálnej potreby.

Na stanici nedávno kompletne vymenili stropné osvetlenie, obnovili nátery stropu aj priľahlých stien a prevádzkovateľ vymenil vonkajšie osvetlenie. „Vzhľadom na pripravovanú výstavbu novej autobusovej stanice však zásadné stavebné úpravy nechystáme," dodala E. Vozárová.

(rob)
Páčil sa vám článok?