Miletičovu ulicu opravia do 20. septembra

6.10.2006
Páčil sa vám článok?

Miletičovu ulicu, ktorá mala byť pôvodne sprejazdnená od minulého pondelka, budú rekonštruovať do 20. septembra. Dôvodom sú práce navyše, s ktorými sa pôvodne nerátalo.

Námestník primátora pre dopravu Karol Kolada minulú stredu akceptoval žiadosť investorskej spoločnosti Metro o predĺženie uzávierky tejto ulice. Metro o posunutie termínu požiadalo pre značný rozsah prác navyše, s ktorými sa v projekte nerátalo, pretože ich nutnosť vysvitla až po ich odkrytí.

Križovatku Miletičovej a Trenčianskej, ktorej rekonštrukcia súvisí s výstavbou Mosta Apollo, od pondelka sprejazdnili iba sčasti bez možnosti prejazdu od Trenčianskej na Záhradnícku a Košickú ulicu. Rekonštrukcia križovatky by mala stáť 105 miliónov korún bez DPH a indexácie cien. Na súvisiacej križovatke Trenčianska - Miletičova, ktorá je podľa štatistík najnehodovejšou v Bratislave, pribudne svetelná signalizácia. Koniec Košickej ulice rozšíria na štyri, Miletičovu na tri jazdné pruhy. Na priechode pre chodcov pri trhovisku bude semafor.

Páčil sa vám článok?