Prístavný most bude v smere do Petržalky uzavretý

4.10.2006
Páčil sa vám článok?

Od 1. júla bude v Bratislave zmenená organizácia dopravy v súvislosti s opravou pravobrežnej zjazdnej vetvy z Prístavného mosta na Einsteinovu ulicu, ktorá sa začala 15. júna zatiaľ bez uzávierky.

Pravobrežnú estakádu Prístavného mosta opravuje Národná diaľničná spoločnosť. Účelom opravy je zabezpečenie statickej únosnosti mosta podľa požiadaviek platných noriem a zlepšenie jeho stavebno-technického stavu. Bude sa zosilňovať mostná konštrukcia pomocou výstuže a injektážou existujúcich trhlín. Stavebné práce sa budú vykonávať od 15. júna do 31. augusta.

Počas opravy bude premávka v smere Prístavný most - Einsteinova ulica presmerovaná pomocou dočasného dopravného značenia cez Most Apollo. Nebude možné zísť z Prístavného mosta na Einsteinovu ulicu, preto bude doprava v smere do Petržalky presmerovaná na most Apollo cez Prístavnú ulicu, ktorá bude jednosmerná. Vozidlá, ktorých cieľom je len tranzit po diaľnici v smere na Viedeň a Brno, budú prechádzať po Prístavnom moste bez obmedzenia. Táto zmena organizácie dopravy potrvá do 31. augusta.

Páčil sa vám článok?