Opraviť treba aj zničenú Ulicu 29. augusta

11.11.2009
0
Páčil sa vám článok?

Tohtoročné opravy niektorých bratislavských ciest sa stretli s kladným ohlasom u obyvateľov. Stále však zostáva veľa komunikácii, ktoré volajú po opravách.

Tvrdí to aj náš čitateľ Karol Németh, ktorý však súčasne upozorňuje na frekventovanú cestu v centre mesta, ktorá vyzerá akoby zabudnutá: „Je to nádhera jazdiť po vynovených uliciach. Chcel by som však poukázať aj na ulicu, ktorej by sa mala oprava dotknúť čo najskôr, lebo je už v katastrofálnom stave. Ide o Ulicu 29. augusta, na, ktorej sa počas dažďa pri Medickej záhrade tvoria kaluže vody a prechádzajúce autá ohrozujú chodcov prúdmi špinavej vody. Povrch ulice je popraskaný, zvlnený, miestami aj poplátaný, nutne by potreboval obnovu. Týka sa to aj chodníkov, ktoré sú síce pravidelne čistené, ale na niektorých miestach si už pýtajú údržbu.“

S otázkou, kedy príde na rad aj spomínaná ulica v centre mesta, sme sa obrátili na magistrát, z ktorého prišla nasledujúca odpoveď: „Oddelenie cestného hospodárstva, aj Generálny investor Bratislava budú až po schválení rozpočtu, pravdepodobne v decembri, vedieť viac, teda aj to, ktoré komunikácie sa budú budúci rok opravovať.“ Podľa magistrátu bude všetko závisieť od financií.

(brn)

Páčil sa vám článok?