Oddnes čiastočná uzávierka aj na Palisádach

25.8.2009
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavský magistrát pokračuje v opravách komunikácií v hlavnom meste, dnes sa začínajú dve uzávierky. Oddnes do 4. septembra 2009 je uzatvorený pravý jazdný pruh za Škarniclovou ulicou na Palisádach. Dôvodom uzávierky je oprava povrchu zastávky MHD.

Oddnes do štvrtka je tiež uzatvorený pravý jazdný pruh od Brnianskej ulice po ulicu Pri suchom mlyne dlhý 50 metrov a pravý jazdný pruh od Ďumbierskej ulice po vjazd na parkovisko detskej fakultnej nemocnice na Kramároch. Od piatka do nedele bude uzatvorený ľavý jazdný pruh od Ďumbierskej po vjazd na parkovisko ministerstva zdravotníctva, dlhý približne 285 metrov. Dôvodom uzávierky je tretia a štvrtá etapa opravy Limbovej ulice - frézovanie a pokládka nových asfaltových vrstiev.

Limbová ulica je uzatvorená od 17. augusta, prístup z križovatky Patrónka na Kramáre je obmedzený. Do 10. septembra nie je možné odbočiť vľavo z Lamačskej cesty na Limbovu a uzatvorený je aj priamy pruh z Mlynskej doliny na Limbovu ulicu. Celá doprava na Limbovej ulici je v tomto období možná len v smere od Vlárskej ulice na križovatku Patrónka, v opačnom smere prejazd nie je možný.

Magistrát žiada vodičov, aby rešpektovali a dôsledne dodržiavali prenosné dopravné značenie a svojou nedisciplinovanosťou nespôsobovali dopravné zápchy a kolízie.

(sita)

Páčil sa vám článok?