Mýtna je čiastočne uzavretá, MHD je presmerovaná

5.8.2009
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavská Mýtna ulica v smere jazdy od ulice Imricha Karvaša po Vazovovu je od dnešného dňa čiastočne uzavretá. Dôvodom je rekonštrukcia vodovodu a kanalizácie.

Ako uviedol hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Peter Kavecký, v súvislosti s tým budú linky MHD 31, 39, 59, 94 a N55 približne do konca mesiaca presmerované.

Vodiči autobusov budú premávať v mimoriadnom prevádzkovom režime: Linky číslo 31, 39, 59, N55 v smere na Trnavské mýto, Ostredky, Rača: za zastávkou "Nám. 1. mája" odbočia z Námestia slobody doprava na ulicu Imricha Karvaša, doľava na Radlinského ulicu, zastavia na zastávke električiek "Vazovova" a od Račianskeho mýta jazdia po svojich stálych trasách.

Vodiči linky číslo 59 na tejto náhradnej zastávke nezastavujú. Linka číslo 94 bude premávať po skrátenej trase na Radlinského ulicu.

Vodiči za zastávkou "Nám. 1. mája" na Námestí slobody odbočia doprava na ulicu Imricha Karvaša a na Radlinského smerom do mesta, zastavia na zastávke električiek "Slovenská technická univerzita" (náhradná konečná zastávka, výstupište a nástupište), pokračujú po Radlinského ulici, odbočia doprava na Kollárovo námestie, doľava na Námestie 1. mája, kde sa od zastávky "Nám. 1. mája" napoja na svoju trasu.

(sita)

Páčil sa vám článok?