Oprava Ružinovskej bude pokračovať aj cez víkend

30.7.2009
0
Páčil sa vám článok?

Oprava Ružinovskej ulice v Bratislave bude pokračovať aj v nasledujúcich dňoch. Ako informovala Katarína Uhrinová z bratislavského magistrátu, od piatka od 06:00 do pondelka bude uzatvorené pravé odbočenie z Tomášikovej do Ružinovskej ulice. Neprejazdný bude aj pravý jazdný pruh v úseku od Tomášikovej po Herliansku.

Zastávky autobusov liniek číslo 50 - M. Hella na Tomášikovej a Tomášikova na Ružinovskej - budú zrušené. Náhradná trasa bude viesť cez Drieňovú, kde bude dočasná náhradná zastávka a cez Herliansku, kde sa autobusy napoja na pôvodnú trasu.

Od piatka od 15:00 do pondelka do 05:00 bude uzatvorený aj ľavý odbočovací pruh z Ružinovskej do Tomášikovej. Vodiči budú môcť odbočiť len z vedľajšieho pruhu.

Od piatka od 19:30 do pondelka do 05:00 nebude prejazdný pravý jazdný pruh na Záhradníckej ulici v približne 200-metrovom úseku od zastávky Slovanet. Výjazd zo Záhradníckej na Bajkalskú tak nebude možný. Vodiči sa taktiež nedostanú ani cez zjazd z Bajkalskej na Záhradnícku v smere na Ružinovskú.

(sita)

Páčil sa vám článok?