Kancelárie vidia, ale do práce idú ešte hodinu

13.5.2009
0
Páčil sa vám článok?

Nedávno sa písalo o situácii v preplnenom a v krátkych intervaloch chodiacom autobuse č. 67 cestou z Podunajských Biskupíc k Hypernove cez Dolné hony - Astronomickú - Ivanskú cestu cez nešťastné priecestie, ktoré po havárii vlaku s autobusom pán Zahradník riešil tak, že linku jednoducho zrušil.

Predchádzajúca situácia pritom z terajšieho pohľadu vlastne ani problémom nebola, najmä vzhľadom na to, čo sa vytvorilo teraz. Keďže pán Zahradník vlastní auto, nevyskúšal si, ako to je, keď linka č. 67 už po pôvodnej trase nechodí.

Bohužiaľ, nemá každý auto, a tak musí jazdiť mestskou hromadnou dopravou. Treba preto cestovať o jednu hodinu dlhšie - na Trnavské mýto a odtiaľ k Hypernove. Pochopiteľne, že nikto, kto sa musí dostať k svojej firme v okolí Kiky a cestoval pôvodným autobusom, tak nerobí.

Vystupujeme na zastávke autobusu č. 67 neďaleko Astronomickej a každé ráno prechádzame cez koľajnice a dierou v plote pri Hornbachu, takže v blízkej budúcnosti budeme mať ďalšiu katastrofu. Je nenormálne, že hoci z tejto zastávky už vidíte svoju firmu, musíte cestovať ešte jednu hodinu, aby ste sa dostali včas do práce.

Mária Magdová, Bratislava
LIST ČITATEĽA

Páčil sa vám článok?