Ďalšie policajné nástrahy mesta

25.12.2007
0
Páčil sa vám článok?

V predchádzajúcich číslach Bratislavských novín sme uverejnili poznatky anonymného autora, ktorý na internete informoval o miestach, kde môžu byť vodiči najčastejšie pokutovaní za neprimeranú rýchlosť. Dnes sa zameriame na ďalšie nástrahy dopravnej polície v meste.

Pasienky: Pri plote stavbe naproti plavárni Pasienky je značka signalizujúca zákaz státia a automobily zaparkované pri plote bývajú odtiahnuté.

Pražská ulica: Pri schádzaní z kopca smerom na Brno v uličke pri pumpe Aral pravidelne stojí ukryté vozidlo a sleduje prechod na červenú cez priechod pre chodcov. Pozor, mimoriadne krátke trvanie oranžovej!

Pražská ulica: Smerom do centra policajti zastavujú vozidlá pre jazdu v pruhu pre autobusy.

Hrádza pri Dunaji zo strany Slovnaftu: Je tu možné len kolmo prechádzať a nie po nej jazdiť i napriek tomu, že tu nie je tabuľa (značka) zákaz vjazdu alebo zákaz jazdy po hrádzi. Policajná hliadka sa pohybuje vo vozidle značky Mitsubishi!

Račianska ulica: Pri Zváračskom ústave je prikázaný smer jazdy rovno, zákaz odbočovania doľava.

Žilinská ulica: Pozor ma časté kontroly pri Úrade vlády SR na Námestí slobody.

Vajnorská ulica: Pozor na zákaz odbočenia na Bajkalskú ulicu (dá sa ísť iba rovno alebo doľava na Bajkalskú).

Karlova Ves: Pozor, pri napájaní sa z ulice Nad Lúčkami je stopka!

Búdková cesta pri Eko Iuvente: Kontroly rôzneho typu.

Bajkalská ulica - predajňa Eurotel: Odťahovanie vozidiel pred predajňou, kde je zákaz státia pozdĺžne na chodníku. Dokážu to aj za 2-3 minúty!

Ružinovská (Šmidkeho) ulica: Veľmi časté kontroly v smere z centra oproti Štrkoveckému jazeru. Sú predovšetkým zamerané na technický stav starších vozidiel značky Škoda, Lada a i.

(lau)
Páčil sa vám článok?