Včera sa len predpoludním stalo v kraji 37 nehôd

27.11.2007
0
Páčil sa vám článok?

Počas pondelkového predpoludnia polícia zaevidovala v Bratislavskom kraji 37 dopravných nehôd, z toho šesť na diaľnici D1. Nehody sa zaobišli bez vážnejších zranení.

K zrážke osobného motorového vozidla Opel Corsa a služobného motorového vozidla polície došlo dnes ráno na križovatke na Rázusovom nábreží pri bratislavskom hoteli Devín. Do križovatky vošla 63-ročná vodička, pričom evidentne nerešpektovala svetelnú signalizáciu. Pri nehode sa nikto nezranil, alkohol sa ani u jedného z vodičov nezistil. Polícia nehodu ďalej vyšetruje.

Predpoludním sa na diaľnici D1 v smere do Trnavy prevrátil na strechu osobný automobil. Ani pri tejto nehode sa nikto vážnejšie nezranil. Nehodu spôsobila 23-ročná vodička s vozidlom VW Golf, ktorá pri obchádzaní inej nehody na diaľnici narazila do vozidla Škoda Favorit stojaceho v kolóne vozidiel. Alkohol sa u vodičov nezistil, škoda na vozidlách sa odhaduje na 260 000 Sk.

Okolo poludnia na Prístavnom moste silný nárazový vietor prevrátil nákladné vozidlo s prívesom. Nikto sa pri nehode nezranil. U 45-ročného českého vodiča sa nezistilo požitie alkoholu. Na vozidle vnikla škoda okolo 70 000 Sk.

Polícia žiada vodičov, aby jazdu prispôsobili stavu a charakteru vozovky vrátane poveternostných podmienok a brali do úvahy i svoje schopnosti a zručnosti. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Alena Toševová.

(sita)

Páčil sa vám článok?