Podobu loga DPB môže ovplyvniť aj verejnosť

16.11.2007
0
Páčil sa vám článok?

V prvom kole súťaže o nové logo Dopravného podniku Bratislava, a.s., posudzovala komisia spolu 400 návrhov. Do druhého kola spomedzi nich vybrala tri návrhy. O ich osude môže rozhodnúť bratislavská verejnosť hlasovaním do 26. novembra.

Podľa predsedu predstavenstva DPB Branislava Zahradníka (SDKÚ-DS) návrh, ktorý získa na základe hlasovania najviac hlasov, by sa mal stať víťazným návrhom. „Samozrejme, bude potrebné, aby predstavenstvo firmy definitívne potvrdilo, že tento návrh bude novým logom podniku,“ uviedol B. Zahradník.

Autori troch postupujúcich návrhov, dostali podľa neho odmenu po desaťtisíc korún a autor víťazného návrhu dostane 40-tisíc korún.

V druhom kole, ktoré bude od 19. 11. do 26. 11. 2007, môže bratislavská hlasovať verejnosť zasielaním sms správ, internetom a poštou. Podrobnosti o hlasovaní sú na internetovej stránke www.dpb.sk.

O výsledku celej súťaže bude spísaná zápisnica, ktorá bude obsahovať poradie troch návrhov vo verejnom hlasovaní aj s počtom hlasov. Víťaz druhého kola súťaže bude s výsledkom oboznámený do 3. decembra 2007.

(rob)
Páčil sa vám článok?