Cesty v správe mesta sú momentálne zjazdné

16.11.2007
0
Páčil sa vám článok?

Všetky cesty v správe hlavného mesta sú momentálne zjazdné. Potvrdil dispečer zimnej služby magistrátu s tým, že o 8.00 h nemali nič nové nahlásené, ani od policajtov, ani od dopravného podniku.

Posledný celomestský posyp a odhŕňanie snehu vykonali o 22:00. Nadránom sa posypávali kopcovité terény, najmä Kramáre, Lamač, Dúbravka, Karlova Ves, okolie Agátovej ulice pri Technickom skle a cesta na Záhorie. Okolo 6:00 ručne čistili všetky chodníky, námestia a lávky v správe mesta, hlavne v Starom Meste, na Kramároch a v Petržalke.

O 6:30 posypávali cesty v Lamači a v okolí Krematória smerom na Záhorie, o niečo neskôr aj v Petržalke. Pred približne hodinou začali posypávať a odhŕňať sneh v Rači, najmä v okolí ulíc Detvianska, Bartolomejská, Potočná, Popolná a Rustaveliho, ale aj na Kramároch a na Kolibe.

Podľa dispečera z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave zasahujú v súčasnosti hasiči pri dopravnej nehode pri Ivanke pri Dunaji v smere na Senec, kde je jedna osoba zranená, a pri nehode v Pezinku.

Ráno zasahovali hasiči aj v Malackách v smere na Plavecký Štvrtok, kde sa pri jednej z dvoch dopravných nehôd ľahko zranila jedna osoba, v obci Láb v smere na Jakubov odstraňovali spadnutý strom z cesty. Ešte v noci zasahovali aj pri obci Píla, kde sa v priekope ocitol zájazdový autobus s hlohovským evidenčným číslom.

(sita)

Páčil sa vám článok?