Na Patrónke budú ešte zdrsňovať povrch cesty

20.9.2007
0
Páčil sa vám článok?

Na približne 30-metrovom úseku pravého odbočenia z Lamačskej cesty do Mlynskej doliny na Patrónke v Bratislave budú z piatka na sobotu zdrsňovať povrch vozovky. Potvrdila to riaditeľka sekcie dopravy a cestného hospodárstva bratislavského magistrátu Tatiana Kratochvílová.

Dôvodom prác je príliš hladký povrch cesty, ktorý môže robiť vodičom značné problémy. "Skúšky drsnosti povrchu síce ukázali, že je všetko v norme, napriek tomu sme sa s dodávateľom prác na križovatke dohodli na takomto riešení. Cesta by mohla robiť problémy," povedala Kratochvílová.

Na zdrsňovaní povrchu by sa malo pracovať v nočných hodinách, v sobotu ráno by už mal byť úsek upravený. "Ide o krátky úsek, takže žiadne obmedzenia nebudú potrebné," konštatovala Kratochvílová. Magistrát nemusí na tieto práce vyčleňovať žiadne dodatočné financie zo svojho rozpočtu.

Do pondelka by mali byť definitívne ukončené práce na vstupe do križovatky, práce na oprave povrchu vozovky sa predĺžili pre minulotýždňové dažde. Komunikácie na bratislavskej križovatke Patrónka opravili už v polovici augusta.

(sita)
Páčil sa vám článok?