Most Apollo zvíťazil aj v hlasovaní na internete

3.10.2006
Páčil sa vám článok?

Výsledok verejnej ankety o názve nového bratislavského mosta sa skončil presvedčivým výsledkom. Drvivá väčšina tých, ktorí sa na hlasovaní zúčastnili, podporili názov Most Apollo.

Podobne dopadlo aj nedávne hlasovanie návštevníkov našej internetovej stránky www.bratislavskenoviny.sk. Polovica hlasujúcich dala hlas Mostu Apollo, za Most Európy hlasovalo 12%, Oblúkový most podporilo 14% a za iný názov hlasovalo 24% zúčastnených. Výsledkom verejnej ankety o názve mosta cez Dunaj sa podrobnejšie venujeme na 2. strane.

~ ~ ~

Na www.bratislavskenoviny.sk sa nasledujúce dva týždne budú môcť Bratislavčania vyjadriť k novému informačnému parkovaciemu systému, ktorý funguje už mesiac, a ktorý má zlepšiť orientáciu vodičov pri hľadaní voľných parkovacích miest a tým zlepšiť možnosti parkovania najmä v centrálnej mestskej časti. Pokiaľ sa chcete k tejto téme vyjadriť, navštívte www.bratislavskenoviny.sk a odpovedzte na anketovú otázku: Myslíte si, že nový informačný parkovací systém zlepší parkovanie v centre Bratislavy?

Páčil sa vám článok?