Oprava križovatky Patrónka je takmer dokončená

16.8.2007
0
Páčil sa vám článok?

Oprava komunikácií na križovatke Patrónka (vstupy v celkovej ploche 2400 štvorcových metrov) je dnes hotová na 90%. Bratislavské noviny o tom informovala hovorkyňa magistrátu Eva Chudinová.

"Od dnešného rána od 6.00 h bola obnovená doprava takmer v pôvodnom rozsahu, okrem pravého odbočenia z ulice Mlynská dolina v smere do centra mesta, t.j. na Pražskú ulicu. Rovnako v ranných hodinách bola spustená aj cestná svetelná signalizácia na tejto významnej mestskej križovatke," uviedla E. Chudinová.

Oprava cesty v križovatke Patrónka v pravom odbočení z ulice Mlynská dolina bude dokončená v rámci opravy komunikácie Mlynská dolina, ktorá je zo strany Magistrátu pripravená. Spoločnosť Skanska ešte dokončuje opravu vodovodu a úsek komunikácie po križovatku s ulicou Pri Habánskom mlyne. Akonáhle budú tieto práce skončené, začne sa oprava komunikácie Mlynská dolina v réžii Magistrátu Bratislavy.

Opravovať sa bude úsek na ulici Mlynská dolina od Habánskeho mlyna po Patrónku, v dĺžke asi 950 metrov (celkovo v oboch smeroch), je to 6500 štvorcových metrov.

Celkové náklady (križovatka Patrónka a ulica Mlynská dolina) budú v rozsahu cca 39 miliónov korún, pričom sa pracuje s materiálom - betón, ktorý je odolnejší voči vplyvom dopravy.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?