Na Partizánsku lúku aj cez parkovisko pred Tescom

2.8.2007
0
Páčil sa vám článok?

Návštevníci Partizánskej lúky sa približne od polovice augusta nemusia obávať o miesto na parkovanie. Môžu parkovať aj pred hypermarketom Tesco v Lamači. Potvrdili to zástupcovia Tesco Stores, a.s., a Mestských lesov Bratislava.

Na novú možnosť parkovania upozornia informačné tabule na protihlukovej stene pred hypermarketom, pri Červenom moste aj podĺž upraveného panelového chodníka.

Chodníkom sa návštevníci dostanú z Lamača pod Červený most. Chodník a jeho okolie upravili Mestské lesy Bratislava a Tesco Stores, a.s. Mestské lesy pod viaduktom vykopali a vyviezli zeminu, aby podchod po železnicou bol pre peších vyšší. Železnice SR prisľúbili, že dajú natrieť viadukt farbou, povedala hovorkyňa Tesco Stores, a.s., Oľga Hrnčiarová.

Informácie o novom parkovaní dostane aj bratislavská Mestská polícia. Riaditeľ Mestských lesov Bratislava Vladimír Kutka si od upraveného chodníka sľubuje, že pri protihlukovej stene už nebudú žiť bezdomovci. Otvorenie chodníka má byť podľa neho spojené so sprevádzkovaním požičovne člnov na jazere pri Partizánskej lúke.

(tasr)

Páčil sa vám článok?