Pre opravu križovatky na Patrónke sa zmení MHD

31.7.2007
0
Páčil sa vám článok?

Od stredy 1. augusta od 9.00 h bude uzavretá križovatka Patrónka z dôvodu veľkej opravy povrchov komunikácií. Trolejbusová doprava medzi Kramármi a Mlynskou dolinou bude prerušená. Autobusy budú premávať po obchádzkových trasách. Bratislavské noviny o tom informoval Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Dočasná organizácia dopravy potrvá 4 dni, po ktorých bude nasledovať ďalšia etapa.

1. ETAPA

  • Linky č. 21, 25, 34, 63, 83, 128, N21, N37 v smere von z mesta za zastávkou „Dubová“ odbočia na obchádzkovú trasu, zastavia na náhradnej zastávke „Patrónka“ a ďalej pokračujú po svojej trase.
  • Linky č. 22, 49 v smere na Kramáre idú po svojej trase. V smere Devínska Nová Ves, Vojenská nemocnica na Limbovej ulici nezastavia na zastávke „Pri Suchom mlyne“, po odbočení doprava na ulicu Pri Suchom mlyne zastavia na zastávke „Záhorácka“ a pokračujú po obchádzkovej trase. Linka č. 49 na výstupište „Vojenská nemocnica“ a linka č. 22 zastaví na náhradnej zastávke „Patrónka“ odkiaľ pokračuje do Tesca Lamač.
  • Linky č. 30, 37, 92 v smere von z mesta pokračujú z Mlynskej doliny po obchádzkovej trase a zastavia na náhradnej zastávke „Patrónka“ zriadenej asi 80 m za križovatkou s ulicou Cesta na Červený most.
  • Linky č. 32, N29 v smere Kramáre, Hlavná stanica idú po svojej trase. V smere Dlhé diely, Devín nezastavia na Limbovej ulici na zastávke „Pri Suchom mlyne“, po odbočení doprava na ulici Pri Suchom mlyne zastavia na zastávke „Záhorácka“ a pokračujú po obchádzkovej trase do Mlynskej doliny.
  • Linka č. 38 pri jazde z Lamača pokračuje po Lamačskej ceste priamo a zastaví na zastávke „Patrónka“ [výstupište]. Nástupište je na náhradnej zastávke „Patrónka“ zriadenej asi 80 m za križovatkou s ulicou Cesta na Červený most.
  • Linka č. 43 pri jazde z Lesoparku odbočí doľava na Lamačskú cestu (smer do mesta), zastaví na zastávke „Patrónka“ [výstupište]. Nástupište je na zastávke „Vojenská nemocnica“.
  • Linka č. 201 výjazd a dojazd z/do vozovne Hroboňova vykoná bez prepravy cestujúcich
  • Linky č. 204, 211, 212 na Limbovej ulici nezastavia na zastávke „Pri Suchom mlyne“, po odbočení doprava zastavia na zastávkach „Záhorácka“ a výstupišti „Vojenská nemocnica“. V smere jazdy do mesta začnú premávku z náhradného nástupišťa „Vojenská nemocnica“ zriadeného na začiatku ulice K Železnej studničke

2. ETAPA

Od pondelka 6. augusta približne od 9.00 h bude umožnená jazda trolejbusov po trase Limbová - Patrónka - Lamačská - Vojenská nemocnica. Ostatné obmedzenia a obchádzkové trasy autobusov zostávajú v platnosti. Trolejbusy budú premávať :

  • Linka č. 201 výjazd a dojazd z/do vozovne Hroboňova vykoná bez prepravy cestujúcich.
  • Linky č. 204, 211, 212 na Limbovej ulici nezastavia na zastávke „Pri Suchom mlyne“ a premávajú po trase Limbová - Patrónka - Lamačská - Vojenská nemocnica.

Táto etapa potrvá približne do 10. augusta 2007, kedy bude obnovená premávka MHD v pôvodnom rozsahu.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?