Valentínsky tip: Nadýchni sa vôní SPA CEYLON a neudržíš sa na uzde!

8.2.2024

Zdroj: SPA CEYLON

Páčil sa vám článok?

Na ajurvédu nemusíte nevyhnutne ísť až na Srí Lanku. Urobte si ju doma a navyše tým potešíte na Valentína aj svoju polovičku!

Kus Srí Lanky si totiž domov veľmi ľahko prinesiete v podobe produktov voňavej značky SPA CEYLON, ktorá je dostupná aj na Slovensku. Táto kozmetika v nápaditých farebných obaloch pochádzajúca z ostrova Cejlón sa úzko spája s ajurvédou, spa, so zmyslovým pôžitkom, kam patrí aj relax a príjemné dotyky. Dokonalý nápad na Valentína!

Zdroj: SPA CEYLON

SPA CEYLON ponúka rôzne darčekové sety tejto prírodnej kozmetiky pre domáce ajurvédske spa. Pripravte si spoločný kúpeľ so vzácnymi ajurvédskymi bylinkami a čistými aromatickými esenciálnymi olejmi, napríklad s mysorským santalovým drevom, ktoré chladí a uvoľňuje zmysly, s kardamómom a ružou, ktoré zahrievajú, povznášajú a prečisťujú myseľ, pričom sýta červená farba je symbolom kráľovskej vznešenosti a aj symbolom valentínskych osláv! Darčekové sety obsahujú kúpeľový a sprchový gél, mlieko na ruky a telo, hmlu na telo či vankúš v spreji a telový píling. Môžete sa navzájom rozmaznávať!

Zdroj: SPA CEYLON

​A čo takto masážny olej, balzam alebo sérum? Špeciálnu pozornosť venujme masážnemu oleju LOVE SENSUAL. Bohatá zmes zmyselných a stimulačných olejov obohatená o exotické bylinky s afrodiziakálnymi vlastnosťami. Zmyselné sladké vône hydratujú, pohladia zmysly a podporia intimitu. Nie, nie, takýto olej by na pokožku nemal nanášať cudzí masér!

Zdroj: SPA CEYLON

​Na pláž obmývanú Indickým oceánom, do šumu kokosových paliem sa môžete preniesť aj výberom vhodného parfumu s podmanivou vôňou. Parfumované vody SPA CEYLON preňho aj pre ňu sú tak ako všetky ich produkty 100 % vegetariánske, eticky získavané a spracované i udržateľne pestované. Nadýchneš sa a - neudržíš sa na uzde! A presne taký má byť valentínsky večer.

Zdroj: SPA CEYLON

Pri výbere ajurvédskej kozmetiky, bytových vôní a čajov zo Srí Lanky Vám ochotne pomôžu šikovné beauty konzultantky v predajniach SPA CEYLON v NC CENTRAL a NC NIVY v Bratislave a na e-shope spaceylon.sk

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?