Vieme, kde si užijete jarné prázdniny na maximum a zábavu bez kompromisov s celou rodinou

26.1.2024

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

Snažíte sa nájsť miesto, kde sa stretne nádherná zimná príroda, skvelé ubytovanie, fantastická reštaurácia a k tomu aktivity vhodné pre všetkých? Demänová Rezort ponúka všetko na jednom mieste.

Naplánujte si nezabudnuteľné jarné prázdniny v Demänová Rezort a doprajte svojej rodine týždeň plný zimných zážitkov v srdci prírody. Demänová Rezort je miestom, kde sa rodiny stretávajú a zažívajú nezabudnuteľné spoločné chvíle, či už sa rozhodnú pre ubytovanie v apartmáne alebo na chate, a tiež, či preferujú lyžovanie na svahu alebo relax vo wellness centre.

Zdroj: Demänová Rezort

Čo vám ponúka Demänová Rezort 

Počas jarných prázdnin je pre vás pripravený každodenný animačný program, takže máte o zábavu postarané. Každú sobotu sa dokonca konajú aj slalomové preteky, ktoré bavia nielen deti, ale aj rodičov. Okrem toho, v SKI Centre Demänová máte k dispozícii širokú škálu zimných aktivít, ktoré združujú lyžovačku s ďalšími zábavnými možnosťami, napríklad možnosť využiť osvetlenú bežkársku trať, adrenalínový snowtubing, ihrisko na ľadový hokej či možnosť neobmedzenej guľovačky.

A keďže je celý rezort so službami priamo na svahu, nemusíte premýšľať o doprave či ťahaní lyží z ubytovania kilometre na svah. Stačí jednoducho vykročiť z ubytovania a začať si užívať jarné prázdniny. Avšak pre tých, ktorí si chcú užiť lyžovanie počas jarných prázdnin v Nízkych Tatrách, je k dispozícii skvelá možnosť. Môžete sa pohodlne a bezplatne dostať do lyžiarskeho strediska Jasná prostredníctvom skibusu priamo z rezortu!

Zdroj: Demänová Rezort

A po náročnom dni s rodinou na svahu má pre vás Demänová Rezort pripravený zaslúžený oddych vo wellness centre. Nájdete tu fínsku, parnú aj infrasaunu,  ale tiež ochladzovaciu kaďu a vírivky s úžasným výhľadom. Demänová Rezort vám tak ponúka harmonickú rovnováhu medzi zábavou a relaxáciou, vytvárajúc ideálne prostredie pre nezabudnuteľné jarné prázdniny plné spomienok.

Nezmeškajte príležitosť zažiť tieto chvíle s rodinou v srdci Liptova, kde sa spája pohoda, zimné aktivity a rodinná atmosféra. Zažite zábavné jarné prázdniny v jednom z najkrajších kútov Nízkych Tatier.

Viac na www.demanovarezort.sk.

Zdroj: Demänová Rezort

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?