Plánujete lyžovačku s deťmi? Na toto dajte pozor! A vôbec, viete, kde na Slovensku nájdete rodinný SKI rezort?

27.12.2023

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

Najlepšia rodinná lyžovačka je tá, počas ktorej si okrem športového výkonu užijete aj zábavné momenty. Najmä pre detských lyžiarov je dôležité príjemné prostredie plné originálnych aktivít.

Predtým, ako sa niekam vyberiete, si naštudujte, aké služby lyžiarske stredisko ponúka. V ideálnom prípade by mu nemali chýbať tieto možnosti:

Požičovňa a servis výstroje. Deťom sa častokrát neoplatí kupovať vlastnú výstroj, ak ju však máte, servis po ruke sa vždy hodí.

Detský svah. Najmä pri prvom postavení sa na lyže či snowboard je ideálny plytký svah vyhradený špeciálne pre začiatočníkov s vlastným vlekom.

Lyžiarska škola. Chcete svojim ratolestiam dopriať rady na nezaplatenie od skutočných profesionálov, ktorí najlepšie vedia, na čo začiatočníkov upozorniť a čo im ukázať? Alebo si jednoducho túžite užiť pol hodinku lyžovačky len pre seba? Lyžiarska škola s príjemnými inštruktormi vybaví obe tieto veci naraz. 

Zábavné atrakcie. Poznáte to – nafukovacie prekážky, detská hudba, maskoti, snowtubing či detské ihrisko. Deti milujú zábavu a určite na svahu vydržia dlhšie, pokiaľ im to trochu oživíte.

Gastro možnosti. Aj vy sľubujete malým lyžiarom za odmenu hranolčeky či palacinky? Ideálny svah pre deti by mal mať aj bohaté gastro možnosti s detským menu a dostatočnou kapacitou na sedenie, kde načerpáte sily na pokračovanie lyžovačky.

Zdroj: Demänová Rezort

A kde je rezort, ktorý toto všetko spĺňa? 

Pokiaľ hľadáte ubytovanie so svahom ideálnym pre rodinnú lyžovačku, určite si vyberte Demänová Rezort. Ich vlastné SKI Centrum v ponúka svojim návštevníkom bezpečné lyžovanie nielen pre začiatočníkov, ale aj pre pokročilých na ľahkej a na stredne ťažkej zjazdovke. Pre väčšiu bezpečnosť vybudovali špeciálne pre deti oddelenú detskú lyžiarsku zónu, ideálnu na trénovanie s inštruktormi. Uvidíte, že prvá lyžovačka s vašimi ratolesťami na tomto mieste dopadne na výbornú.

Zdroj: Demänová Rezort

Prečo si vybrať na rodinnú lyžovačku práve SKI Centrum v Demänová Rezort?

  • lyžiarsky svah priamo v rezorte,
  • skipas na každý deň pobytu v cene,
  • oddelená zóna pre tie najmenšie detičky,
  • škola lyžovania, požičovňa a servis SMILE
  • osvetlený svah na večerné lyžovanie,
  • osvetlená bežkárska trať,
  • pravidelné animácie pre deti na snehu

Z postele priamo na svah – prečo nie?

Predstavte si, že máte svah rovno pod oknami. Nemusíte kráčať v lyžiarkach kilometer ďaleko, niesť celú výstroj a tlačiť ju každý deň do auta, čakať v kolónach smerom do doliny, platiť neuveriteľne drahé parkovné… Jednoducho sa zobudíte, skočíte do lyžiarok a na svahu ste aj s celou rodinou hop-šup! 

Čo je lepšie, než počas pobytu odložiť auto a už nič neriešiť? V Rezortezažijete nekonečné zimné radovánky pre všetkých na jednom mieste. Bývať v SKI IN & SKI OUT apartmánoch je naozaj neuveriteľne komfortné. A práve tento komfort môžete vyskúšať v Demänová Rezort – vybrať si môžete od dvojlôžkových izieb až po luxusné loftové apartmány či wellness chaty.

Viac info nájdete na www.demanovarezort.sk.

Zdroj: Demänová Rezort

​​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?