Zachránia vám Vianoce – tipy na praktické darčeky pre celú rodinu

1.12.2023

Zdroj: orava.eu

Páčil sa vám článok?

Vianoce sú za rohom a vy ešte stále rozmýšľate nad tým pravým darčekom pre svojich blízkych? Veľkej obľube sa tešia darčeky, ktoré zabavia, ale aj také, z ktorých bude mať obdarovaný osoh celý rok.

Netreba po nich chodiť ďaleko - slovenská značka čiernej a bielej elektroniky Orava sa môže pochváliť viac ako 50-ročnou tradíciou, jej televízory ešte v časoch pred Nežnou revolúciou kraľovali ako zdroj zábavy v nejednej slovenskej domácnosti. Už dávno však neponúka len televízory, prekvapí vás svojím širokým výberom šikovných pomocníkov do kuchyne, elektrospotrebičmi pre komfortnú domácnosť, ale aj na zábavu, pre zdravie a krásny vzhľad. 

Mužovi by sa hodil multifunkčný strihač vlasov a brady či herné slúchadlá, žena ocení žehličku na vlasy, moderné čističe pleti, ale aj kuchynských pomocníkov, dedka poteší kvalitné retro rádio, babke zas urobí radosť vysávač. V jednom e-shope tak nakúpite darčeky pre všetkých svojich blízkych. S nákupom však neváhajte, pri objednávke prijatej do 15.12. vie Orava garantovať doručenie do Štedrého dňa.

Zdroj: orava.eu

Naším tipom na darčeky je napríklad párty reproduktor Orava Crater L, ktorý sa hudbou, svetelnými efektmi a karaoke postará o skvelú zábavu s rodinou aj kamarátmi. Vďaka Bluetooth ho ľahko spárujete aj mobilom, aby ste si svoje hity vypočuli vo výbornej kvalite a poriadne nahlas. 

Zdroj: orava.eu

Druhým tipom je ručný naparovač odevov Orava Steameasy W, ktorý dokáže silou pary vyžehliť oblečenie na žehliacej doske, ale aj keď visí na vešiaku. Navyše na oblečení a bytovom textile likviduje roztoče, baktérie aj zápach.

Zdroj: orava.eu

Milovníci zdravého životného štýlu z radov tínedžerov a dospelých zas nedajú dopustiť na teplovzdušnú fritézu Orava Airy-3, ktorá pripravuje fritované, pečené aj vyprážané pochúťky oveľa zdravšie, bez pridania oleja, len pomocou cirkulujúceho horúceho vzduchu. 

Tieto a mnohé ďalšie vysokokvalitné elektrospotrebiče kúpite v e-shope www.orava.eu.

Zdroj: orava.eu

​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?