Zažite pravú liptovskú zimu ako z rozprávky

30.11.2023

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

Utečte na chvíľku z každodennej reality na rozprávkovo zasnežený Liptov. Zimné športy, nekonečná zábava na snehu od rána do večera a majestátne biele kopce všade naokolo – Liptov v zimnom šate má skutočne obrovské čaro!

Chystáte sa na zimnú dovolenku s deťmi, no odrádzajú vás vysoké ceny, problémy s každodenným dochádzaním na svah či s parkovaním? Tak to ste ešte nevyskúšali čaro SKI IN & SKI OUT ubytovania! Rozprávkový komfort apartmánov priamo na svahu si viete užiť aj v Demänová Rezort.

Z postele rovno na svah

Predstavte si, že máte svah rovno pod oknami. Nemusíte kráčať v lyžiarkach na kopec kilometer ďaleko, niesť celý výstroj, čakať v kolónach, platiť drahé parkovné… V Demänová Rezort sa jednoducho zobudíte, skočíte do lyžiarok a na svahu ste aj s celou rodinou hop-šup! Znie to ako rozprávka, však?

V Demänová Rezort naozaj stačí zaparkovať a už nič iné neriešiť. Priamo v areáli môžete lyžovať, bežkovať, skialpovať, korčuľovať sa na ľade či užívať si zábavu na sánkach alebo snowtubingových kolesách. Nezabudnite však ani na relax vo wellnesse či na masáž, aby ste z lyžiarskej dovolenky neodchádzali so svalovicou.

Zdroj: Demänová Rezort

Prvá lyžovačka s deťmi na jednotku

Chcete svoje deti viesť k zimným športom už odmalička? Náš tip - vezmite ich na prvú lyžovačku do SKI Centra priamo v Demänová Rezort. Vďaka šikovným inštruktorom, bezpečnej zjazdovke a detskému vleku bude pre nich učenie hračka. Zažijete tak jedinečné okamihy a šťastie z prvých oblúkov na svahu spoločne.

A aby ste si nemuseli so sebou brať polovicu pivnice, na všetky zimné aktivity vám v rezorte poskytnú aj vybavenie. Lyžiarsky, snowboardový, skialpový výstroj, ba aj sánky či boby vám s radosťou požičajú v SMILE CENTER. A ak sa predsa len rozhodnete priniesť si ten svoj, radi vám na ňom urobia kompletný servis.

Rozprávkové sviatky bez starostí

Vianočné sviatky sú síce najkrajším obdobím roka, no ich príprava môže byť trochu náročná. Zhony v obchodoch, veľké nákupy potravín, nekonečné varenie a pečenie… Čo keby ste Vianoce prežili trochu netradične – mimo domova? Dajte šancu výnimočným sviatočným zážitkom v nádhernom prostredí v srdci Liptova – v Demänová Rezort. 

V obľúbenom rodinnom rezorte na vás bude čakať vianočná atmosféra, vyzdobený stromček, tradičná štedrá večera a veselé zážitky na snehu v cene pobytu.

Silvester vo veľkolepých priestoroch

Ak sa radíte k ľuďom, ktorí riešia Silvester na poslednú chvíľu a ešte nemáte plány, nezúfajte. Demänová Rezort vás pozýva prežiť Silvester, na aký nezabudnete! Úžasné nové priestory, novootvorený cocktail bar Panorama s nádherným výhľadom a exotická indická reštaurácia Safran – to všetko zabezpečí dokonalú veľkolepú atmosféru.

Hudobný hosť večera Robo Opatovský, moderátorka Katarína „Becca“ Balážiová, hravý rock od Dip Band, skvostné silvestrovské menu a bombastický ohňostroj... máte sa na čo tešiť. Bude to jednoducho skvelá noc!

Viac na demanovarezort.sk.

Zdroj: Demänová Rezort

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?