Halloween, aký ste ešte nezažili! V Demänovej sa chystá program, ktorý zabaví celú rodinu

29.9.2023

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

Ak ešte váhate, kam s rodinkou počas jesenných prázdnin, máme pre vás výborný tip na zážitkový pobyt v srdci Liptova.

Galéria strašidiel, vyrezávanie tekvíc, maľovanie na tvár, šarkaniáda či strašidelná nočná hra s animátormi... Taký je Halloween v Demänová Rezort! Príďte si užiť príjemné jesenné počasie a kopu atrakcií vo FUN centre – 3D bludisko, mini zipline, kolotoče, tubing aj miniZOO sú stále otvorené. Verte, že na toľko šantenia deti len tak nezabudnú.

Najväčšia galéria strašidiel na Liptove

Stan v Demänová Rezort sa opäť premení na Najväčšiu galériu strašidiel na Liptove. Tento rok o niečo väčšia a strašidelnejšia! Len pozor, aby ste z galérie zo strachu nezdupkali predčasne. Do tajomnej komory plnej záhad na konci galérie sa odváži vstúpiť len málokto…

Zdroj: Demänová Rezort

Animácie od rána až do strašidelnej noci (27. - 31. október)

Pripravte sa na špeciálny program s turbo animátormi, ktorí si pre vás vymyslia vždy niečo nové. Čaká na vás šarkaniáda, vyrezávanie tekvíc, pečenie krvavých prstov aj maľovanie na tvár, vďaka ktorému sa detičky premenia na malých bubákov.

Nudiť sa určite nebudú ani väčšie deti nad desať rokov! Počas jesenných prázdnin ich čaká teenage club, športové turnaje či večerná opekačka pri ohni s hororovými príbehmi. Po zotmení majú animátori pre tých najodvážnejších pripravenú špeciálnu Strašidelnú nočnú hru s pochodom duchov v areáli Rezortu.

Odvážite sa na pobyt v halloweenskej chate plnej tajomstiev?

Ak chcete zažiť najdesivejšiu noc svojho života, máte jedinečnú príležitosť ubytovať sa v najstrašidelnejšej halloweenskej chate na Liptove. Pohodlné postele, tri samostatné izby, obrovská obývačka, privátna sauna a vírivka - to všetko budete mať k dispozícii. Avšak, má to jeden háčik - v noci pravdepodobne ani nezažmúrite oko.

Dávajte si pozor, vnútri vás prekvapí pavučina, dym a plno iných nástrah. Taktiež odporúčame pozrieť sa pred spaním pod posteľ, striehnuť na vás môže hocičo. A o tom, čo za zvuky vychádzajú z lyžiarne, radšej taktne pomlčíme... Nechceme vám kaziť večerný relax v krvavej vírivke. 

Garantujeme vám, že zaujímavejší Halloween s rodinou či partiou priateľov nezažijete. Samozrejme, ak z tejto tajomnej chalúpky nezdupkáte ešte pred zotmením. Beriete na tento pobyt aj odvážne deti? Na terase vás budú čakať tekvice s nožíkmi na vyrezávanie. Risknite to, bude to zážitok!

Viac na: www.demanovarezort.sk/halloween

Zdroj: Demänová Rezort

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?