3 TOP novinky v Demänová Rezort

28.8.2023

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

V Demänová Rezort je stále niečo nové. Preto sme si pre vás pripravili prehľad 3 + 1 TOP noviniek z tohto zážitkového rezortu, ktoré vás určite potešia. Pozor, tá posledná vám dokonca pomôže ušetriť!

1. Letný tubing

Mnohí z vás už stihli vyskúšať cez zimu lyžiarsky svah priamo pod oknami apartmánu. Ako sa však využíva cez leto? No predsa ako tubingová dráha! Nekonečná zábava vás čaká na troch dráhach s rôznymi dĺžkami a prevýšením. Jednoducho, zoberiete si veľké nafukovacie koleso, vybehnete na vrch a hurá dole.

Zdroj: Demänová Rezort

2. Demänovský Express

Horúcou novinkou v Demänová Rezort je tiež rezortný vláčik s výstižným názvom Demänovský Express. Rušňovodič vás rád zvezie na raňajky či večeru, alebo si spoločne užijete jazdu okolo rezortu. Celý okruh trvá približne pätnásť minút a ponúkne vám krásne pohľady na areál rezortu. Dokonca si z jazdy odnesiete aj suvenír – peknú vstupenku ako vystrihnutú z polárneho expresu! 

Zdroj: Demänová Rezort

3. Kolotoče

Máte doma malých čertíkov, ktorí neobsedia? Zaručeným liekom proti nude sú okrem iného aj nové kolotoče, dokonca je ich až päť! Od malých farebných jednorožcov pre najmenšie detičky až po adrenalínovejšiu loďku pre vyššie ročníky, to všetko si môžu vyskúšať a užiť.

Zdroj: Demänová Rezort

BONUS: Ušetrite na zážitkovej dovolenke s vernostnou aplikáciou FunCard

V Demänová Rezort nedávno spustili vlastnú benefitnú vernostnú aplikáciu FunCard. Stiahnutím aplikácie si otvárate dvere nielen do sveta benefitov a výhod, ale dostanete sa tiež k tajným ponukám, výzvam či hrám, vďaka ktorým zbierate body a trofeje. Novo registrovaný užívateľ teraz automaticky získava bronzovú úroveň s 5-percentnou zľavou na ubytovanie. Viac informácií o vernostnej aplikácii nájdete na demanovarezort.sk/funcard.

Zdroj: Demänová Rezort

Prehľad úrovní a benefitov

Bronzová úroveň: 0 - 200 bodov – 5% zľava na ubytovanie

Strieborná úroveň: 201 - 500 bodov – 7% zľava na ubytovanie, 3% zľava na služby

Zlatá úroveň: 501 - 900 bodov – 10% zľava na ubytovanie, 5% zľava na služby, bezplatné upgrady izby

Platinová úroveň: 901 - 1 500 bodov – 15% zľava na ubytovanie, 7% zľava na služby, bezplatné upgrady izby, vstup na VIP udalosti

Diamantová úroveň: 1 501 a viac bodov – 20% zľava na ubytovanie, 10% zľava na služby, bezplatné upgrady izby, VIP vstupy udalosti, špeciálne výhody a prekvapenia

Dosiahnuté úrovne sa určujú na základe získaných bodov za posledný rok. Každých 5 minutých eur má cenu 1 bodu.

Viac na www.demanovarezort.sk/funcard.

​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?