TOP 3 vodné aktivity pre rodiny s deťmi na Liptove

27.7.2023

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

Dovolenka, počas ktorej môže byť každý deň iný. Liptov je jednoducho pestrý región plný nádherných kontrastov, vďaka čomu sa nikdy nebudete nudiť. Keďže slnko v tomto regióne medzi horami ešte neprestalo hriať, ponúkame vám 3 najlepšie letné aktivity spojené s vodou, vďaka ktorým sa do Liptova zamiluje celá rodina.

1.Aqua FUN v Demänová Rezort

Pokiaľ hľadáte na Liptove nové kúpalisko priamo pod horami, kde sa vybláznia deti aj dospelí, navštívte Aqua FUN v Demänová Rezort. Naplno si užijete veľký vonkajší 20-metrový bazén, malý detský bazénik a kopu zábavy na vodných šmýkačkách a akvazorbingu.

V bazénoch sa nudiť rozhodne nebudete, a to vďaka pestrému programu od rána do večera. Denne sa na vás v bazénoch budú tešiť animátorky, ktoré si s vami zatancujú, zacvičia akva aerobik a pripravia tie najbláznivejšie súťaže vo vode. A čo je najlepšie - ak sa rozhodnete zažiť pobyt v Demänová Rezort, neobmedzenú zábavu v Aqua FUN máte priamo pred sebou a úplne zadarmo. Stačí si v apartmáne obliecť plavky a šup do vody!

Zdroj: Demänová Rezort

2.Liptovská Mara & Mara FUN

Hľadáte peknú pláž na liptovskom mori, kde si môžete zaplávať a oddýchnuť si s výhľadom na vodu a Nízke Tatry? Pláž pri obci Liptovský Trnovec je na to ako stvorená. Či už ste milovníkom adrenalínu, alebo preferujete pokojnejšie vodné aktivity, alebo hľadáte bezpečnú zábavu pre vaše deti na brehu, všetko nájdete v centre MaraFUN priamo na pláži na Liptovskej Mare.

Pre rodiny sú ideálne priestranné vodné bicykle, ktoré sa dajú ľahko ovládať, pričom na viacerých je aj šmýkačka do vody. Požičiate si tu i populárne paddleboardy, kajaky či adrenalínový flyboard.

Zdroj: Demänová Rezort

3.Loď Mária – vyhliadková plavba

Na liptovskom mori tiež odporúčame obzrieť si okolité hory z vodnej hladiny. Mať Západné Tatry, Nízke Tatry či Chočské vrchy ako na dlani, to je naozaj čarovný pohľad. Vynovená Loď Mária je mimoriadne stabilná, preto je vhodná aj pre mamičky s kočíkmi. Okrem toho disponuje miestami na sedenie a ako jediná na Liptovskej Mare sa môže pochváliť aj toaletami.

Ani zo spomínaného Demänová Rezort to nemáte ďaleko – autom ste na mieste za 10 minút. Zoberte deti jeden deň vašej dovolenky na zážitkovú plavbu, určite nebudete ľutovať!

Kde sa na Liptove ubytovať?

Preferujete štýlové ubytovanie v apartmánoch s kuchynkou, alebo dávate prednosť kempovaniu pri vode? Máme riešenie pre obe možnosti. Odporúčame apartmánový komplex Demänová Rezort alebo Mara Camping - najväčší kemp na Liptovskej Mare. Netreba tiež zabudnúť, že ubytovaní hostia obidvoch zariadení majú na všetky spomínané aktivity zľavu.

Liptov vás čaká, určite neoľutujete!

Viac na: www.demanovarezort.sk, www.maracamping.sk, www.lodmaria.sk, www.marafun.sk

Zdroj: Demänová Rezort

​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 

Páčil sa vám článok?