7 dôvodov, prečo sú bazény v Demänová Rezort TOP voľbou pre rodiny s deťmi

30.6.2023

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

Letné horúčavy a osviežujúca voda k sebe jednoducho patria. V Demänová Rezort si naplno užijete veľký 20-metrový bazén, malý detský bazénik a kopu zábavy na vodných šmýkačkách a akvazorbingu.

Na Slovensku funguje veľa kvalitných akvaparkov s rôznymi možnosťami ubytovania. Preto vám prinášame 7 dôvodov, prečo by ste mali dať šancu práve Aqua FUN – bazénom v Demänová Rezort.

  1. Aqua FUN je pre ubytovaných zadarmo

Keď sa povie slovíčko akvapark, mnohí z nás sa začnú báť o rodinný rozpočet. Pokiaľ si však zarezervujete pobyt v Demänová Rezort, pre každého ubytovaného je celodenný vstup do Aqua FUN na každý deň úplne zadarmo.

Zdroj: Demänová Rezort

  1. Atrakcie vo vode aj vo vzduchu, ktoré neomrzia

Deti bude určite lákať vodná džungľa plná šmýkačiek, ktorej šéfuje veľký pirát. Tie najmenšie detičky sa do vody zamilujú vďaka malému bazéniku s bezpečnou šmykľavkou do nižšieho bazéna.

V areáli FUN centra, kde sa bazény nachádzajú, je kopa unikátnych atrakcií. Pokiaľ si detičky budú chcieť od vody trochu oddýchnuť, zabaví ich trojposchodové 3D bludisko s tobogánom, XXL trampolíny alebo mini zipline. Pre hostí je tiež zadarmo.

  1. Animačný program aj v bazénoch

Cez leto sa tu nudiť rozhodne nebudete vďaka programu pre deti a dospelých od rána do večera. Denne sa na vás v bazénoch budú tešiť naše animátorky, ktoré si s vami zacvičia akva aerobik a pripravia rôzne súťaže vo vode. 

  1. Zábava, ale aj relax pre dospelých

Rodičia, nebojte sa – aj pre vás chcú v Demänová Rezort len to najlepšie. Preto okolo bazénov vytvorili miesta, kde si môžete oddýchnuť a opaľovať sa. Pohodlné ležadlá sú hneď pri bazéne, takže budete mať detičky kedykoľvek pod dohľadom. 

Zdroj: Demänová Rezort

  1. Prebudíte v sebe športového ducha

V strede veľkého 20-metrového bazéna leží nafukovacia prekážková dráha. Ani nebudete vedieť ako, a celá vaša rodina sa bude pretekať, kto ju prejde prvý! Balans a výdrž si tiež potrénujete v nafukovacom valci v akvazorbing bazéne. 

  1. Všetko máte rovno pod nosom

Ak sa rozhodnete zažiť pobyt v Demänová Rezort, za nekonečnou zábavou vo vode už nemusíte nikam cestovať. Všetko potrebné – akvapark, sprchy či skvelé jedlo máte priamo v rezorte. Stačí si v apartmáne obliecť plavky a šup do vody!

Taktiež nemusíte celú dovolenku nikam šoférovať – nič vám teda nebráni, aby ste si dali k obedu či večeri miešaný drink. Okrem toho sa vyhnete aj sadaniu do horúceho auta, baleniu kopy vecí či hľadaniu parkovacieho miesta.

  1. Čarovné prostredie priamo pod horami

Len si to predstavte – deti sa bláznia vo vode, vy si vychutnávate orosený koktail na ležadle a všade naokolo sú krásne liptovské hory. No nie je to jedinečné spojenie pre ideálnu rodinnú dovolenku?

Ak s nami súhlasíte, nezabudnite si zarezervovať pobyt na leto už teraz. Demänová vás privíta s otvorenou náručou. 

Viac na www.demanovarezort.sk

Zdroj: Demänová Rezort

​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 

Páčil sa vám článok?