Zažite letný relax ako praví aristokrati, ukážeme vám, kde je to možné

24.6.2023

Zdroj: Chateau Mcely

Páčil sa vám článok?

V prekrásnom zámockom hoteli Chateau Mcely sa práve začína 17. letná sezóna. Ak ste fanúšikom nerušeného relaxu v lone prírody, ale zároveň s prvotriednymi hotelovými službami v 5-hviezdičkovom štandarde, určite si ju nenechajte ujsť. Bude totiž výnimočná!

Zámok sa nachádza v čarovnom prostredí Svätojurského lesa v stredočeskom kraji. Okamžite po príchode vás pohltí atmosféra dávnej aristokratickej noblesy niekdajšieho vidieckeho šľachtického sídla, ktorej sa nebudete vedieť nasýtiť. 

Pobyt tu je ako z romantického filmu. Užijete si raňajky s klavírom, gurmánske večere pri západe slnka, vírivku pod hviezdami, letné kino a to všetko s nádhernými výhľadmi na okolitú zalesnenú krajinu. 

Zdroj: Chateau Mcely

Mcely Summer Club powered by DSQUARED2

Azda najväčším lákadlom letnej sezóny je však odpočinková zóna pri priezračnom biotopickom jazierku, tzv. Mcely Summer Club powered by DSQUARED2. Nachádza sa uprostred zámockého parku, ukrytá medzi zeleňou a kvetinovou lúkou. 

Na hostí tu čaká maximálne pohodlie, starostlivosť “beach girl”, kúpanie, opaľovanie, leňošenie, mäkké župany, uteráky a ďalšie doplnky DSQUARED2, šumenie stromov a vône letných lúk. Skrátka, bezstarostná pohoda. Letný bar s ponukou koktailov a drobného občerstvenia je otvorený od 12:00 do 17:00 a pre zabezpečenie privátnej atmosféry je k dispozícii výhradne ubytovaným hosťom. To všetko dopĺňa mozaika mcelských zážitkov a kalendárnych akcií.

Zdroj: Chateau Mcely

MOM, DAD, GIRL, BOY alebo exkluzívna charitatívna kolekcia „We are Family“ - DSQUARED2 & TEREZA MAXOVÁ

Spríjemnite si nerušený oddych čiapkou či iným letným módnym kúskom, ktorý si môžete zakúpiť na recepcii hotela, a urobíte ešte aj dobrý skutok. 100 % výťažku ide totiž prostredníctvom Nadácie Terezy Maxovej na pomoc rodinám v životnej kríze.

Zdroj: Chateau Mcely

Viac info nájdete na https://www.chateaumcely.cz/.

(lz)

Páčil sa vám článok?