Počuli ste už o kategórii hotelov 4* “Superior”? Známy wellness hotel v Tatrách sa do takej práve zaradil

29.5.2023

Zdroj: Hotel Lesná

Páčil sa vám článok?

V hotelovom sektore existujú aj iné kategórie, ako tie štandardné, na ktoré sú hostia zvyknutí. Hosťom, ktorým už nestačia 4*, ale neláka ich zatiaľ ani 5*, je určená kategória s označením ****S, teda 4-hviezdičkový Superior hotel. Hlavným cieľom zrodu tejto novej nadštandardnej kategórie je poskytnúť obzvlášť dobrým hotelom možnosť odlíšiť sa od svojich konkurentov.

Hotel Lesná, situovaný v nádhernom prostredí Starej Lesnej vo Vysokých Tatrách, už dlhodobo spĺňa všetky predpoklady na získanie tohto označenia a nedávno s hrdosťou oznámil, že už aj oficiálne sa z bežného štvorhviezdičkového hotela mení na Hotel Lesná****S.

Prívlastkom Superior sa označujú výnimočné služby nad rámec štandardu pre štyri hviezdy, ktoré prinášajú hosťom luxusný zážitok a uspokojujú ich rozmanité a náročné potreby. O akých službách hovoríme pri Hoteli Lesná?

Zdroj: Hotel Lesná

​1. Poloha

Hotel je situovaný v tichom prostredí Starej Lesnej, mimo rušného centra Tatier, ale pritom iba pár kilometrov od hlavných tatranských stredísk. Vďaka tomu si tu perfektne oddýchnete, ale v prípade potreby sa rýchlo a bez problémov dostanete priamo do “centier diania” v Tatrách.

2. Adult friendly

Možno ste už počuli, že Hotel Lesná je prvý adult-friendly hotel na Slovensku. Koncepcia adult-friendly znamená, že hotel pri poskytovaní akýchkoľvek služieb myslí predovšetkým na potreby dospelých. Deťom, samozrejme, nie je vstup zakázaný, ale v hoteli nenájdete žiadne detské postieľky, detské stoličky, detské menu, detský kútik, animácie či zvýhodnenú cenu ubytovania pre dieťa. Prirodzeným následkom je, že rodiny s deťmi pre svoj pobyt uprednostnia hotel, ktorý tieto služby poskytuje, a v adult-frienly hoteli sa ubytujú hostia, ktorí si zase radi vychutnajú nerušený oddych v tichu a bez detského džavotu.

3. Izby

V luxusnom hoteli očakávate na izbe najmä pohodlie a dostatočný priestor na relax. Preto väčšinu izieb v Hoteli Lesná tvoria veľkorysé apartmány so spálňou a obývačkou s kuchynským kútikom.

Zdroj: Hotel Lesná

​4. Spa by L’Occitane

Hlavným lákadlom hotela je prvé a jediné Spa by L’Occitane na Slovensku. Luxusná kozmetika L'Occitane vás rozmaznáva v každom kúte hotela – na izbách, vo wellness, pri masážach, a kúsok Provensálska si prostredníctvom nej môžete odniesť aj domov.

5. Masáže

Autentické ingrediencie s preukázateľnou účinnosťou sa spájajú s tradičnými technikami masáží z celého sveta v jedinečných postupoch, s ktorými sa nestretnete nikde inde, okrem medzinárodnej siete salónov Spa by L’Occitane.

6. Wellness

Súčasťou spa je aj wellness centrum s tromi saunami, vírivkou, ochladzovacím vedrom s pravou tatranskou vodou či bazénom s masážnymi prvkami. Z odpočinkovej časti s vyhrievanými ležadlami je fenomenálny výhľad priamo na Lomnický štít.

Zdroj: Hotel Lesná

​7. Fitness

Hotel disponuje fitness centrom, ktoré je plne vybavené profesionálnymi strojmi. V prípade pekného počasia je skvelou alternatívou vonkajšia work-out zóna OCTAGO.

8. Gastronómia

Nezabudnuteľné gurmánske zážitky prináša Hotel Lesná svojimi nadštandardnými službami tradičnej slovenskej gastronómie v inovatívnom a modernom prevedení. Zatiaľ čo na raňajkách vás čakajú bohaté bufety, večere sú oslavou jedla, prehliadkou kulinárskeho umenia v 4-chodovom servírovanom menu.

(lz)

Páčil sa vám článok?