Bicyklová sezóna je tu, užite si ju na Liptove!

25.5.2023

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

Radi trávite čas na bicykli a lákajú vás cyklotúry po Liptove? Neváhajte, je to región s najmodernejšou a najrozsiahlejšou e-bike infraštruktúrou na Slovensku. Ďalšou dobrou správou je, že práve v srdci tohto bike-friendly regiónu sa nachádza obľúbený Demänová Rezort!

Vitajte v cykloregióne Liptov! Dychberúce výhľady si zo sedadla bicykla môžete užiť až na 850 km cykloturistických trás s kvalitným značením a cyklomobiliárom. Navyše, pri dlhších cyklovýletoch na e-bikoch vás poteší 22 moderných nabíjacích staníc po celom regióne a nabíjacie body pri gastro zariadeniach.

Zdroj: Demänová Rezort

Najprv e-bike, potom wellness

Hľadáte ubytovanie v srdci Liptova, kde by ste sa mohli vyspať medzi jednotlivými cyklotúrami? Demänová Rezort je presne to, čo hľadáte. Vyberte si to pravé pre vás z apartmánových domov či wellness chát a užívajte si všetky výhody, ktoré rezort v tomto čarovnom regióne ponúka. Okrem toho, že v požičovni elektrobicyklov budete mať 10-percentnú zľavu, hneď ako zosadnete z bicykla si môžete oddýchnuť vo wellness centre, kam máte jednorazový vstup grátis.


Raj e-bikov

Priamo v Demänová Rezort nájdete jednu z najlepšie vybavených požičovní elektrických bicyklov na Slovensku – Bike SMILE. K dispozícii má dostatočný počet nových e-bikov pre dospelých aj pre deti. Okrem toho si, samozrejme, môžete požičať aj klasické bicykle. Veľkou výhodou v ponuke sú tiež sedačky a vozíky, aby vás mohli na výletoch sprevádzať aj tí najmenší. Vďaka tomu môže vyraziť na výlet celá rodina spoločne!

Zdroj: Demänová Rezort

Na kvalite záleží - a preto Demänová Rezort v spolupráci so SMILE Centrom vsadili na svetového lídra v cyklistike, a to na SCOTT v kombinácii s profi talianskou značkou Atala. Každú sezónu sa v požičovni objavia nové elektrobicykle tej najvyššej kvality, ktorú trh ponúka.

Okrem požičovne nájdete v SMILE Centre aj zázemie kvalitného servisu, ktoré poskytuje zadarmo self-service, vyhradenú zónu so základným náradím, kompresorom, lepením či nabíjacími stanicami. V požičovni si môžete tiež kúpiť náhradné diely, cyklodoplnky, oblečenie a iné potrebné veci.


Náš tip na rodinný cyklovýlet

Na záver máme pre vás overený tip na ľahkú cyklotrasu z Demänová Rezort, ktorú zvládnu aj deti. Trasa meria 7 kilometrov, prejsť ju celú vám bude trvať približne tri hodinky. Cyklotrasa sa začína pri kúpalisku Thermal Raj v Liptovskom Jáne a končí sa pri horárni v Jánskej doline. Novou, mierne stúpajúcou asfaltovou cestou pomedzi liptovskú prírodu sa dostanete až k tajomnej jaskyni. Ak sa chcete vyhnúť prvému úseku, ktorý vedie po ceste so zvýšenou premávkou, auto zaparkujte až hore pri Stanišovskej jaskyni, odkiaľ trasa pokračuje cestičkou popri rieke. Môžete sa tešiť na výhľady na hrebene Nízkych Tatier, aj na šumiaci potok, ktorý vás bude sprevádzať počas celej cesty.


Viac na www.demanovarezort.sk.

Zdroj: Demänová Rezort

​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie