Škôlka aj vlak na skok a v Bratislave ste za 15 minút bez zápchy. Príďte sa pozrieť, ako sa žije v bytoch so záhradou v Kvetoslavove

18.4.2023

Zdroj: ATOPS Development

Páčil sa vám článok?

V sobotu 22.4. v čase 10:00 - 16:00 sa bude v Kvetoslavove pri Bratislave konať Deň otvorených dverí nového developerského projektu Nová Tulipa. Okrem prehliadky bytov, nových ihrísk a škôlky je najväčším lákadlom obrovská zľava až 15.000 € na rezerváciu bytov pre návštevníkov DOD.

Nová Tulipa je jedným zo zaujímavých projektov prímestského bývania v okolí hlavného mesta. Na rozdiel od mnohých iných podobných lokalít je tu veľkou výhodou poloha a dostupnosť projektu. Kým väčšina nových zástavieb vznikajúcich v okrajových častiach bratislavských satelitov je bez auta prakticky nedostupná, v Kvetoslavove sa stavia 5 minút peši od železničnej stanice.

Obrovské plus je nová cesta D4/R7, vďaka ktorej je Bratislava prístupná autom za cca 15 minút, pričom situácia so zápchami je neporovnateľne lepšia ako zo smerov Trnava či Senec.

Podľa informácií od developera je Nová Tulipa “pokojná neprejazdná lokalita s oddychovou zelenou zónou, vytvárajúca pocit súkromia rodinného domu so záhradou za cenu bytu v hlavnom meste”. Miroslava Hrablíková zo spoločnosti ATOPS Development k tomu dodáva: “Ide o komfortné miesto na bývanie plné života, ktoré vás očarí charakterom, priestrannosťou, komplexnou infraštruktúrou a plnou občianskou vybavenosťou. Samozrejmosťou je vodovod, kanalizácia, plyn, ale napríklad aj parčíky, prevádzky a drobné predajne. Každý byt je vyhotovený do vysokého štandardu, súčasťou ktorého sú aj klimatizácia, vonkajšie elektrické žalúzie, podlahové vykurovanie, niektoré byty majú aj pergolu na terase.” 

Zdroj: ATOPS Development

Mladé rodiny ocenia, že priamo v areáli projektu je materká škola. Tá svoje brány pre prvých zvedavcov otvorí počas dňa otvorených dverí - v sobotu 22.4.2023, kedy môžete nahliadnuť, ako to vyzerá v interiéroch. Oficiálne sa otvorí aj multifunkčné ihrisko a ďalšie športoviská. Na návštevníkov čaká i sprievodný program pre deti.

Obhliadky bytov sa budú konať v sprievode predajcov, ktorí odporúčajú vopred si rezervovať čas, kedy sa vám budú môcť osobne venovať, cez web: https://www.atops.sk/projekty/dod-ntk/.

Na webe developera je informácia, že každý návštevník, ktorý príde na DOD, zanechá na seba kontakt a zarezervuje si byt, získa zľavu vo výške od 7.000 do 10.000 €. Bratislavské noviny majú však priamo od developera informáciu, že na 4-izbové byty sa bude poskytovať zľava až 15.000 €.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?