Ak hľadáte ideálne miesto na veľkonočný pobyt s deťmi, tak ste ho práve našli!

30.3.2023

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

Je len málo miest, kde nájdete krásne hory, relax, top gastronómiu aj atrakcie pre všetky deti. Práve Liptov je región, ktorý spája z každého rožku trošku. Či sa chystáte na dovolenku plnú turistiky, cyklotúr, alebo hľadáte miesto pre tie najkrajšie rodinné chvíle, do tohto regiónu sa zamilujete po všetkých stránkach.

Jar v Demänovej - raj pre rodiny s deťmi 

Práve na Liptove sa nachádza family friendly komplex Demänová Rezort. V tomto ekologickom komplexe nájdete hneď niekoľko unikátov. Čo by vaše deti povedali na špeciálne 3D bludisko, trampolíny či bike park, ktorý by ste mali hneď vedľa ubytovania? Na takú dovolenku len tak nezabudnú. Jedinečné, drevom voňajúce apartmány či chatky v škandinávskom štýle so saunou a vírivkou zas vyčaria úsmev na tvári rodičom.

Samozrejme, nesmieme tiež zabudnúť na vstup zdarma do wellness, fitness, neobmedzený vstup do FUN Centra s 3D bludiskom a turbo zábavný animačný program. Jednoducho, kopec zážitkov na jednom mieste. 

Zdroj: Demänová Rezort

Prežite tú najveselšiu Veľkú noc v Demänová Rezort

Veľká Noc na Liptove je nepochybne plná nádherných kontrastov. Jeden deň sa lyžujete na poslednom snehu sezóny, na druhý deň sadáte na e-bike a spoznávate okolité cyklotrasy. Čo je lepšie, než sa blázniť na snehu na príjemnom jarnom slniečku? Na rodinky s deťmi čaká v Demänová Rezort energický veľkonočný program od rána do večera!

Naši turbo animátori si pre detičky aj rodičov pripravili:

  • Hľadanie veľkonočného pokladu – obrie medovníkové vajíčko s prekvapením
  • Bláznenie s huňatým veľkonočným zajacom a maskotmi Aničkou a Kubkom
  • Maľovanie na tvár
  • Tvorivé dielne a veľkonočný dobročinný jarmok
  • Súťaže, majstrovstvá svetla a detské večerné kino

Zdroj: Demänová Rezort

V Demänová Rezort to žije!

Nezáleží na tom, či je sezóna alebo nie, v Demänovej to žije každý víkend. Skvelí animátori vymýšľajú každý víkend niečo nové, aby sa vaše deťúrence nenudili. A nezabudlo sa ani na dospelých či tínedžerov – novootvorený Panorama cocktail bar vám prináša pravidelné hudobné večery! 

Každú sobotu si tak posedíte so skvelým drinkom v ruke pri akustickej gitare, zaspievate s kapelou známe hity či zatancujete na ľudovky. 

Zažite skutočný family-friendly rezort na vlastnej koži.

Viac na www.demanovarezort.sk.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?