Luxusný Valentín: Pomôžeme vám vybrať ten “najvalentínskejší” dar

6.2.2023

Zdroj: goldie.sk

Páčil sa vám článok?

Valentín je za dverami a vy ešte stále uvažujete, čím obdarujete vašu polovičku? Ak chcete byť originálni, neopakovať sa s darčekmi z minula a zároveň túžite po tom, aby práve tohtoročný sviatok zamilovaných bol tým pamätným, máme pre vás tip.

Keď sa povie Valentín, prvá vec, ktorá nám napadne, je srdce. Možno práve tu sa ukrýva odpoveď. Čo tak podarovať svojej milovanej hodnotný šperk s drahokamom v tvare srdca?

Drahokamy v tvare srdca sú veľmi obľúbené najmä v solitérnych príveskoch a prsteňoch. Veľmi dôležitá je farba drahokamu. Farebné drahé kamene zostávajú horúcim trendom, a to aj ak ide o zásnubné prstene.

Nestarnúcou klasikou vhodnou pre milovníčky odvážnych farieb je diamantový prsteň s rubínom v tvare srdca. Tým poviete všetko aj bez slov. Nikdy nevyjde z módy a zároveň nikdy nezovšednie, lebo nikdy nebude veľa žien, ktorých ruku zdobí. Je to skrátka stávka na istotu.

Zdroj: goldie.sk

Tanzanit je relatívne nový drahokam, ktorý sa stal veľmi populárnym v klenotníctve od svojho objavenia v roku 1967. Obľúbeným sa stal vďaka jeho fascinujúcej farbe, ktorá siaha od kráľovskej modrej po živú fialovú. A keďže sa o tomto kameni hovorí, že vnáša do života človeka súlad a harmóniu, určite sa bude hodiť aj do budúceho manželského života. Prsteň s modrým tanzanitovým srdcom (titulný obrázok článku) zaujme ženu, ktorá je odvážnejšia a pred klasikou uprednostňuje nové trendy.

Vhodným typom opracovania kameňa je aj kabošon, ktorý zvýrazní jeho farbu či voľným okom viditeľné inklúzie. Ako môžete vidieť aj u tohto diamantového náhrdelníka s kabošonovým rutilovým kremeňom v tvare srdca. Upútajú vás jeho výrazné zlatisté ihlice rutilu v kremeni. 

Zdroj: goldie.sk

Tieto a mnohé ďalšie valentínske klenoty nájdete v ponuke prestížneho staromestského klenotníctva Goldie alebo v jeho eshope www.goldiediamonds.sk. Ak si nie ste istí, čo bude pre vašu polovičku najvhodnejšie, tunajšie odborníčky vám rady poradia.

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?