Zoberte svoju polovičku na Valentína do oblakov!

4.2.2023

Zdroj: UFO watch.taste.groove

Páčil sa vám článok?

Zažite Valentína v oblakoch! Zoberte svoju milú/svojho milého do známej reštaurácie s jedným z najkrajších výhľadov na naše hlavné mesto.

Bratislavská ikona s najromantickejším výhľadom a famóznou kuchyňou vás pozýva užiť si výnimočnú súhru chutí, vôní a farieb počas najromantickejšieho dňa v roku. To všetko zaručí spojenie čarovného priestoru a exkluzívneho jedla vo výške 85 m nad Dunajom. Reštaurácia, otvorená v roku 2005, ponúka minimalistický interiér, efektívne navrhnutý pre dokonalý zážitok z výhľadu a skvelej gastronómie.

Zdroj: UFO watch.taste.groove

A aj tento rok si pre vás pripravila 2 rôzne varianty servírovanej večere, ktoré na požiadanie upravia aj vegetariánom či hosťom s inými intoleranciami. Či už sa rozhodnete pre skrátené, 5-chodové, alebo dlhšie 7-chodové degustačné menu, môžete sa tešiť na nezabudnuteľnú explóziu chutí a svetový zážitok. Degustačná večera obsahuje vstupný poplatok, aperitív a degustačné menu podľa výberu.

Viac informácií, objednávky a rezervácie na reception@u-f-o.sk.

Zdroj: UFO watch.taste.groove

Vyhliadková plošina

Za 45 sekúnd vás výťah vyvezie z nuly do nemého úžasu. Vo výške 95 metrov, s dohľadom až 100 km spoznáte skutočné čaro stavby, ktorá dotvára neodmysliteľnú súčasť siluety mesta na Dunaji.

Zažite tu vkusne strávený čas, ktorý nahradí všetky pompézne gestá. Príďte si spolu zamknúť svoju lásku k najvyššie položenému srdcu v Bratislave! Počas Valentínskeho obdobia v termíne od 10. do 16. februára 2023 je možné zakúpiť si špeciálny balík v cene 22 €, ktorý zahŕňa vstup do UFA pre 2 dospelé osoby a personalizovateľný zámok.

Nie je potrebné sa objednávať či rezervovať vopred, stačí prísť na recepciu.

Viac na www.u-f-o.sk.

Zdroj: UFO watch.taste.groove

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?