Valentínsky dar pre ňu? S touto knihou sa stane priamo súčasťou príbehu

31.1.2023

Zdroj: Ronnie Eight

Páčil sa vám článok?

Láska je tu s nami bez ohľadu na to, či sa blíži sviatok sv. Valentína, výročie, MDŽ, Vianoce… Jednoducho s ňou žijeme, nemusíme byť práve zamilovaní. Meria sa každodennými maličkosťami: prípravou obeda pre svoju rodinu či trpezlivým párovaním manželových ponožiek.

Príležitostí na obdarovanie je dostatok. A čo vybrať blízkej osobe k najväčšiemu sviatku lásky?

Zdroj: Ronnie Eight

Ronnie Eight: BROOKLYN - Zlým kráľom nezaspievam

Pútavý román pre knihomoľku správne zabrnká na city nežnej polovičky. Bude to trefa do čierneho! Ronnie Eight napísala svetový román a zmätie vás spôsobom, akým to nečakáte. Jej autorský debut vyšiel vo vydavateľstve Elist.

Charaktery postáv sú vyhrotené, iné pôsobia stabilne, ale všetky posúvajú dejovú líniu. Nie je lineárna, očakávajte viacero retrospektív, zamyslení a snových pasáží. Nechýbajú dramatické zvraty, udalosti podtrhnuté pikantnými scénami, detektívna zápletka, úvahy i vtipný situačný humor. Napätie nekulminuje len v závere, permanentne sprevádza dejom väčšinu postáv. 

Zaujímavé je prepojenie autorky s tvorcami, ktorí participovali na obsahu knihy. Výrobky, ktoré kvôli príbehu reálne navrhli a zhotovili, autorka šikovne zakomponovala do textu. Pridávajú mu špecifickú inakosť, pritom ho obohacujú o autenticitu.

Zdroj: Ronnie Eight

​​Jednou zo skupiny tvorcov je Andrea, maliarka na hodváb, ktorú spoznáte pod pseudonymom Sacharinova. Pre román vytvorila napríklad maľovanú hodvábnu kravatu, šál s majákom a motýlika s korálkovou výšivkou. Nájdeme ich na konkrétnych stranách, kde sa dozvieme kto a pri akej príležitosti tieto doplnky bude nosiť. Berte to ako ďalšie možnosti na obdarovanie  mamy, partnerky, sestry, kamarátky…

Zdroj: Ronnie Eight

Aby toho nebolo málo, autorka k románu vytvorila dve unikátne kolekcie oblečenia spätého s hlavnou hrdinkou. Športové oblečenie krásne vytvaruje krivky, domáce zase vykúzli pohodlie, dokonca si môžete vybrať z viacerých odtieňov. Obidvomi súpravami predvediete dôležitým ženám vo vašom živote, že vám na nich záleží.

Doprajte darčekom ku sviatku sv. Valentína pocit výnimočnosti.

Zdroj: Ronnie Eight

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?