Rozlúčte sa so stresujúcimi lyžovačkami: Predstavujeme vám Ski In & Ski Out apartmány v Demänová Rezorte!

31.1.2023
Páčil sa vám článok?

Viete si predstaviť komfort, keď máte svah rovno pod oknami? V Demänová Rezorte to nie je iba snom, ale skutočnosťou. SKI IN & SKI OUT apartmány vám umožnia lyžovať bez stresu a starostí s dopravou a parkovaním. A to nie je všetko, v cene pobytu získate aj skipas na celý pobyt, ako aj možnosť využiť wellness a ochutnať autentickú indickú kuchyňu v reštaurácii Safran.

Lyžiarsky svah priamo v rezorte

V Demänová Rezorte nájdete vlastné lyžiarske stredisko, kde si môžete užiť bezpečné lyžovanie pre začiatočníkov i pokročilých na ľahkej a stredne ťažkej zjazdovke. Pre deti je pripravená oddelená detská lyžiarska zóna s inštruktormi a pre večerných lyžiarov osvetlený svah.

V Demänová Rezorte sa môžete tešiť na nekonečné zimné radovánky pre celú rodinu. Okrem lyžovania si môžete vyskúšať aj snowtubing, korčuľovanie na osvetlenom klzisku, bežkovanie na osvetlenej trati a pravidelné animácie pre deti na snehu.

Zdroj: Demänová Rezort

Vyberte si rodinnú lyžovačku v Demänová Rezorte

SKI IN & SKI OUT apartmány, skipas v cene, oddelená detská lyžiarska zóna, škola lyžovania, večerné lyžovanie, bežkárska trať, animácie pre deti, wellness a autentická indická kuchyňa – znie to ako ideálna zimná dovolenka. A čo je najlepšie? Že toto všetko nájdete na jednom mieste a vy počas pobytu nemusíte nikam cestovať.

Vyskúšajte kvalitu najmodernejšieho servisu na Slovensku

Lyžiari, to najlepšie môžete dopriať aj svojmu výstroju. Priamo v rezorte je Smile Center - najmodernejší servis lyží na Slovensku! Servis zahŕňa údržbu a opravy lyží, či už ide o voskovanie, brúsenie, alebo opravu poškodenia. Ochotný personál vám tiež poradí, ako sa o lyže starať, aby vám slúžili čo najdlhšie.

Pre každého, kto nechce na lyžovačku vláčiť polovičku pivnice, je tu skvele vybavená požičovňa. Priamo v rezorte si požičiate najmodernejšie modely lyží od renomovaných značiek a tiež prilby, chrániče, detské sety a inú lyžiarsku výbavu.

A pre tých, ktorí si chcú zlepšiť svoje lyžiarske zručnosti, je tu lyžiarska škola. Kurzy pre začiatočníkov aj pokročilých vedú skúsení inštruktori, uvidíte, že to všetci zvládnu s úsmevom. Môžete sa naučiť nové triky a zlepšiť si lyžiarske zručnosti, či už ide o jazdu po svahu, oblúky, alebo freestylové triky.

Zdroj: Demänová Rezort

Jarné prázdniny na jednotku

Vyberte si svoj ideálny termín a užite si rodinnú lyžovačku bez starostí. Nezabudnite, že sa blížia jarné prázdniny – zoberte deti a prežite týždeň plný lyžovačky, rozprávkového snehu a smiechu s animátormi! 

Čerešničkou na záver je už len fakt, že v Demänová Rezorte to jednoducho žije. Každý víkend prebiehajú animácie pre deti a hudobné soboty pre dospelákov v novootvorenom Panorama cocktail bare či zábavné vedomostné kvízy. Špeciálne počas jarných prázdnin prebiehajú každú sobotu na svahu zábavné Karnevalové preteky v slalome pre deti aj dospelých! 

Tak čo, vyskúšate drevom voňajúce apartmány alebo komfortné wellness chaty s privátnou saunou a jacuzzi? Demänová Rezort sa na vás už teší!


Viac na www.demanovarezort.sk.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie