Už ste vyskúšali fantastický komfort SKI IN & SKI OUT apartmánov?

20.12.2022

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

Predstavte si, že máte svah rovno pod oknami. Nemusíte kráčať v lyžiarkach na zasnežený kopec kilometre ďaleko, niesť celý výstroj a tlačiť ho každý deň do auta, čakať v kolónach smerom do doliny, platiť drahé parkovné…

Bývať v SKI IN & SKI OUT apartmánoch je neuveriteľne komfortné. A práve tento komfort môžete vyskúšať v Demänová Rezort, kde nájdete aj vlastné lyžiarske stredisko, klzisko aj snowtubing!

SKI Centrum Demänová ponúka svojim návštevníkom bezpečné lyžovanie nielen pre začiatočníkov, ale aj pre pokročilých na ľahkej a na stredne ťažkej zjazdovke. Pre väčšiu bezpečnosť vybudovali špeciálne pre deti oddelenú detskú lyžiarsku zónu, ideálnu na trénovanie s inštruktormi. Uvidíte, že prvá lyžovačka s vašimi ratolesťami na tomto mieste dopadne na výbornú.

Prečo si vybrať na rodinnú lyžovačku práve SKI Centrum v Demänová Rezort?

Pretože okrem komfortných SKI IN & SKI OUT apartmánov získate množstvo iných výhod:

  • lyžiarsky svah priamo v rezorte,
  • skipas na každý deň pobytu máte v cene,
  • oddelenú zónu pre tie najmenšie detičky,
  • školu lyžovania pre detičky,
  • osvetlený svah na večerné lyžovanie,
  • osvetlenú bežkársku trať,
  • pravidelné animácie pre deti na snehu.

Zdroj: Demänová Rezort

Jednoducho sa zobudíte, skočíte do lyžiarok a na svahu ste aj s celou rodinou hop-šup! Čo je lepšie, ako počas pobytu odložiť auto a už nič neriešiť? V rezorte totiž zažijete nekonečné zimné radovánky pre všetkých na jednom mieste. A aby toho nebolo málo, pre nelyžiarov či rodinky s deťmi sú pripravené aj iné zimné športy:

  • snowtubing na nafukovacích kolesách pre malých aj veľkých,
  • osvetlené klzisko na korčuľovanie či hokej,
  • sánkovanie cez deň aj po zotmení.

Netreba tiež zabudnúť na Snack bar na svahu, ktorý horúcimi nápojmi a občerstvením určite poteší nejedného hladoša.

Najmodernejší servis a požičovňa lyží a snowboardov na Slovensku

Ak si nechcete so sebou brať polovicu pivnice, vybavenie na všetky zimné aktivity si viete aj požičať. Lyžiarsky, snowboardový, skialpový výstroj či sánky vám s radosťou požičia SMILE CENTER. A ak sa predsa len rozhodnete vziať si ten svoj, radi vám na ňom urobia kompletný servis.

SMILE CENTER má najmodernejšie vybavenie a technológie svetových značiek, aby svojim zákazníkom mohli ponúknuť prvotriedne služby na tej najvyššej úrovni. 

Lyžiarska škola Ski School Smile

V Ski School Smile sa venujú všetkým a všetkému - od úplných začiatočníkov až po zdokonaľovanie športových lyžiarov a snowboardistov. Možnosťou sú aj freeridové lekcie pod dohľadom našich najskúsenejších inštruktorov, ktorí dobre poznajú terén a sú pripravení ukázať vám Jasnú a ďalšie neďaleké lyžiarske strediská aj mimo zjazdoviek.


Viac na www.demanovarezort.sk.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?