Tip na hodnotnejší vianočný darček? S tým správnym šperkom budete top originálni!

5.12.2022

Zdroj: goldie.sk

Páčil sa vám článok?

Vianoce nám už klopú na dvere a je najvyšší čas sa poobzerať po krásnom darčeku pre najbližších. Ak hľadáte tip na niečo väčšie - “ťahúňa” tohtoročných Vianoc, zvoľte šperk. Buďte však originálni, lebo len v takom prípade bude váš darček nielen hodnotný, ale aj naozaj výnimočný.

Za širokým výberom originálnych luxusných šperkov sa vyberte do prestížneho staromestského klenotníctva GOLDIE klenoty. Práve tu nájdete najkrajšie kolekcie šperkov s prírodnými diamantmi a nádhernými drahými kameňmi, z ktorých si bezpochyby vyberiete.

Hitom tohtoročných Vianoc je príroda sama. Drahé prírodné kamene a diamanty sa snúbia do dokonalého šperku, ktorý určite poteší a rozžiari nejednu tvár obdarovaného. V GOLDIE klenoty nájdete jedinečný set s perleťou a prírodnými diamantmi od svetovej značky Moraglione a rad ďalších krásnych skvostov tejto vychýrenej šperkárskej značky.

Napríklad visiace zlaté náušnice z titulného obrázku sú vyrobené z lesklého ružového zlata. Ozdobou je tmavo sivá perleť a z druhej strany biela perleť v tvare štvorca. Vďaka týmto farebným kombináciám sa dajú náušnice nosiť obojstranne, pričom ozdôbka sa len otočí. Zlatý luxusný náhrdelník je taktiež vyrobený z lesklého ružového zlata a taktiež je z jednej strany tmavo sivá perleť a z druhej strany biela perleť v tvare štvorca. Na ušku je osadený žiarivý diamant, ktorý dotvára šperku jas. I tento prívesok sa dá nosiť obojstranne. 

Zdroj: goldie.sk

Tento rok platí, že čím viac šperkov máte na sebe, tým viac ste trendy. Vrstvenie je jednoducho v kurze a dokonalosť zladenia jednotlivých klenotov do uceleného celku je niečo výnimočné s vyjadrením osobného štýlu. Inšpirovať sa môžete aj pestrými drahými kameňmi a trblietavými prírodnými diamantmi, ktoré predstavujú energetické a rozjasnené spojenie.

Tieto Vianoce budú odeté v luxuse, jednoduchosti a jemnosti. Nádherné, jemné, ale o to viac sofistikované šperky sú dokonalou voľbou vianočného darčeku. Navštívte GOLDIE klenoty a darček máte zaručený.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?