Tipy na netradičný vianočný darček

3.12.2022

Zdroj: Nostre.sk

Páčil sa vám článok?

Vianoce sú blízko. Vybrať pekný vianočný darček niekedy dá poriadne zabrať. Viete, pri ktorom vianočnom darčeku nebudú mať obdarovaní radosť len pri jeho rozbaľovaní, ale poteší ich celoročne? My áno. V nasledujúcich riadkoch sa o ňom dozviete viac.

Kvalitné obrazy tvorené s láskou

Obraz na stenu je presne takým vianočným darčekom, aký hľadáte. Na obrazy v mohutných drevených rámoch rýchlo zabudnite. Máme na mysli obraz tlačený na plátno kvalitnými ekologickými farbami. Plátno je napnuté na rám vyrobený z kvalitného dreva. Spolu s obrazom dostanete 1 až 2 kusy závesov, podľa toho, aký veľký obraz vyberiete. Na detailoch predsa záleží, a my chceme, aby sa obraz na stene naozaj pekne vynímal.

Keď jeden obraz nestačí

Čo sa prevedenia a motívov obrazov týka, naozaj je z čoho vyberať. Keď máte na stene dostatočne veľkú plochu, stavte na set obrazov. Pozostáva zo štyroch obrazov, ktoré spolu dokonale ladia. Ich rozmiestnenie je len na vás. Osobité čaro majú aj 5 dielne obrazy. Čo myslíte, ktorý typ bude lepším darčekom?

Zdroj: Nostre.sk

Málo miesta? Žiadny problém

V prípade, že sa vám na obrazy nepodarí nájsť toľko miesta, koľko by ste si želali, vyberajte z jednodielnych obrazov a vyberte rozmer, ktorý vám vyhovuje najviac. Obraz nemusíte nutne vešať na stenu. Môžete ho postaviť na komodu a pridať k nemu peknú vianočnú dekoráciu.

Už viete čo vyberiete? 

Abstraktné motívy, prírodné scenérie, čiernobiele obrazy alebo mapy sveta na korku sa za sedacou súpravou alebo nad čelom postele budú počas celého roka pekne vynímať. Vyberte motív, ktorý bude robiť vašim blízkym radosť.

Zdroj: Nostre.sk

Pestrú škálu obrazov nájdete v e-shope www.nostre.sk. Potešte svojich blízkych týmto netradičným vianočným darčekom.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?