Vianočné nákupy: Tieto obchody v meste určite nevynechajte

30.11.2022

Zdroj: pexels.com

Páčil sa vám článok?

(pr) Existujú asi len dve skupiny ľudí. Kým jedna vianočné nákupy doslova zbožňuje a vychutnáva si plnými dúškami pátranie po tom pravom darčeku, druhá ich berie ako povinnú jazdu, ktorú si chce čím skôr odbiť. Pripravili sme pre vás prehľad obchodov v Bratislave, ktorý vám uľahčí vianočné nákupy, nech už patríte do ktoréhokoľvek klubu.

Kozmetické balíčky patria medzi vianočnú klasiku, ktorá sa nachádza takmer pod každým vianočným stromčekom. Drogérie ako Teta, DM  Drogéria, 101 Drogéria sú pred Vianocami plné darčekových balíčkov v rôznych cenových kategóriách. Obsah balíčkov, aj ich ceny sú v jednotlivých drogériách podobné, takže úplne stačí, ak sa vydáte do drogérie, ktorú máte najbližšie.

Za luxusnejšími kozmetickými balíčkami však bude lepšie vybrať sa do niektorej parfumérie. Okrem známych parfumérií Fann a Marionnaud, odporúčame aj návštevu menej známych parfumérií, kde natrafíte aj na zaujímavé produkty, ktoré inde nenájdete. Za návštevu stojí aj Notino v obchodnom centre Central.

Oblečenia pod stromčekom nikdy nie je dosť

Oblečeniu sa na Vianoce poteší najmä nežnejšie pohlavie, no čoraz častejšie si tento darček nájdu pod vianočným stromčekom aj páni. Možností, kam sa vydať v Bratislave na nákup oblečenia, je mnoho.

Aby ste vybavili svoje nákupy čo najrýchlejšie odporúčame vám vybrať sa do svojho obľúbeného obchodného centra, ktoré navštevujete aj bežne cez rok. Tam už poznáte všetky obchody a viete, čo máte kde hľadať.

Je len zopár značiek s oblečením, ktoré nájdete v Bratislave len vo vybraných obchodných centrách. A ak práve tie patria k vašim obľúbeným, presne viete, kde sa za nimi vydať.

Pre najmenších členov rodiny

Rozžiarené detské očká pri rozbaľovaní vianočných darčekov, to sú azda najkrajšie spomienky na sviatky radosti a pokoja pre všetkých rodičov. Nie je preto žiadnym prekvapením, že práve na výbere darčekov pre najmenších členov rodiny si všetci dávajú záležať akosi viac.

Väčšina z nás navštevuje najmä známe siete hračkárstiev v obchodných centrách, ako je napríklad Alltoys. Omnoho zaujímavejšou voľbou však môžu byť malé hračkárstva špecializované na predaj hračiek na rozvoj detí.

Samozrejme, medzi detskými hračkami by nemali chýbať bábiky, autíčko či lego, ale tieto hračky odporúčame doplniť o zaujímavé kúsky, ktoré nájdete napríklad v obchodoch Toyeto, Retro hračky alebo Playsmart.

Darčeky pre technologických nadšencov

Výber technologického darčeka závisí najmä od jeho druhu. Mobil, smart hodinky či jednotlivé príslušenstvo, nájdete okrem obchodov s elektronikou aj v malých špecializovaných „stánkoch“ v obchodných centrách.

Všetky obchody s elektronikou mávajú pred Vianocami rôzne akcie v rámci Black Friday, a keďže pri týchto produktoch sú tie zľavy naozaj výrazné, odporúčame tieto darčeky kupovať najmä v tomto období.

Dobrou správou je, že Black Friday v Datarte, Nay aj v Planeo Elektro trvá vždy minimálne týždeň, najčastejšie aspoň do začiatku decembra.

Zdroj: pixabay/ilustračné foto

Maličkosti pre známych

Zdá sa vám, že váš Ježiškov zoznam nemá konca a stále je na ňom množstvo ľudí čakajúcich na svoj darček? Samozrejme, pre tých najbližších sme všetci ochotní investovať do darčekov o čosi viac. No čo s darčekmi pre známych, ktorých síce nechceme vynechať, no chceme ich potešiť len nejakou maličkosťou?

Zaujímavou voľbou bude návšteva obchodov ako je Flying Tiger Copenhagen, Pepco, Kik či Tedi. Všetky tieto obchody sú plné rôznych drobností, z ktorých ľahko vyberiete zaujímavý darček. Originalitou je preslávený najmä obchod Flying Tiger Copenhagen, ktorý pravidelne prináša kolekcie originálnych produktov, aké nenájdete nikde inde.

Možností, kde v Bratislave nakúpiť darčeky, sú pestré. Ak chcete ušetriť, máte možnosť si pred vianočnými nákupmi pozrieť aktuálnu ponuku v akciových letákoch vybraných obchodov. Ľahko si tak porovnáte aktuálne ceny a ušetríte čas, keďže vám už následne stačí ísť len do vybraného obchodu.

Okrem obchodov nájdete rôzne inšpirácie na originálne vianočné darčeky aj na vianočných trhoch. A práve tu by sme my naše vianočné nákupy zakončili a následne sa vrátili domov plní vianočnej atmosféry, dobrého jedla a zohriati punčom aj vianočnou pohodou pri srdci.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?