Kvalita, cena a rýchlosť. Aké výhody má tlač online?

31.10.2022

Zdroj: Point4me

Páčil sa vám článok?

Online tlačiareň má viacero výhod. Nielenže tlačové dáta odošlete odkiaľkoľvek, ale tiež oceníte jej rýchlosť, priaznivé ceny alebo kvalitu tlačovín. Tam sa však prednosti online tlače ešte nekončia.

Z pohodlia domova

Ste na cestách, alebo sa vám len nechce hľadať po meste otvorenú tlačiareň? Nech už máte akýkoľvek dôvod, pri online tlači vás nič z toho nemusí trápiť. Môžete byť v Bratislave, na východe Slovenska alebo Maldivách – tlačové dáta jednoducho odošlete vo formáte PDF odkiaľkoľvek. Spoľahlivá online tlačiareň všetko zariadi, tlačoviny vám pripraví presne podľa vašich požiadaviek a odošle ich na požadovanú adresu.

Zdroj: Point4me

Perfektná kvalita

Či už sa chystáte vytlačiť pozvánky na rodinnú oslavu alebo letáky na firemnú akciu, dôležitá je najmä kvalita tlačovín. Na výbere tlačiarne si teda dajte naozaj záležať. Tlač online je pre tlačiareň Point4me hračka. Má najmodernejšie tlačiarenské a knihárske linky, vďaka ktorým zaisťuje vysokú kvalitu všetkých produktov. 

Ekologická tlač

Zo vzorkovnice materiálov, ktorú vám navyše tlačiareň Point4me pošle na požiadanie zdarma, si môžete vybrať papiere s ekologickou certifikáciou. Nielenže ich použitím šetríte prírodu a životné prostredie, ale aj takto vyjadríte postoj k tejto problematike. Point4me pri tlači používa farby bez ropných olejov a laky na báze vody. A vďaka tomu sa jej darí znižovať uhlíkovú stopu.

Priaznivá cena

Vďaka moderným technológiám dokáže tlačiareň udržať pre zákazníkov stále priaznivé ceny. Online tlač má aj ďalšiu výhodu –⁠ výslednú cenu uvidíte už v e-shope point4me. Stačí len vybrať konkrétny produkt a požadovaný počet kusov. Môžete si vybrať ľubovoľné množstvo od jedného kusa až po tisícové série. V prípade tlače produktov, ktoré nie sú v ponuke, vám online tlačiareň Point4me pošle kalkuláciu na mieru.

Zdroj: Point4me

Tlač na mieru

Nenašli ste v ponuke online tlačiarne to, čo potrebujete? Či už chcete iný produkt, formát alebo špecifické množstvo, využite tlač na mieru. Profesionálna tlačiareň si bez problémov poradí aj so zložitými technologickými požiadavkami. Môžete si preto nechať vyrobiť aj produkty s neobvyklou povrchovou úpravou - typicky sa jedná o tlač brožúr alebo zložitejších letákov. Tlačiareň Point4me vám pripraví individuálnu ponuku, aby bolo všetko presne podľa vašich predstáv. A ak si nebudete vedieť rady, môžete využiť online podporu. Zamestnanci tlačiarne vám prostredníctvom chatu, e-mailu alebo telefónu odpovedia na všetky otázky.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?