Štýlová rodinka na prechádzke – 3 nápady na outfit pre mamu aj dcérku

31.8.2022

Zdroj: whitepress.com

Páčil sa vám článok?

Štýlovo a zároveň pohodlne. To je vždy cieľom módy, no najmä mamičiek! Ako mamička určite túžite po pohodlných outfitoch, v ktorých vydržíte počas celého dňa. Pretože sa nikdy neprestanete hýbať, je potrebné nájsť dostatočne pohodlné oblečenie, aby ste sa mohli v parku bez problémov rozbehnúť alebo si jednoducho kľaknúť a postaviť tú vežu z kociek... už po miliónty krát.

Elegantne v šatách

Je leto! Nosia sa šaty, aj preto máte skvelú príležitosť užiť si túto sezónu aj ako mama. Áno, v šatách sa môžete cítiť pohodlne v meste i doma! Ak vám nosenie šiat príde nekomfortné, stačí si pod ne obliecť sťahovacie šortky, aby ste sa nemuseli ničoho obávať. Dlhé tričko alebo swingové voľné šaty by rozhodne nemali chýbať vo vašom šatníku, pretože sú vyrobené z pohodlného materiálu a lichotia takmer každej postave. Sú ideálne pre mamičky, ktoré nechcú priliehavé oblečenie! Vďaka šatám budete navyše okamžite vyzerať štýlovejšie.

Každá mama potrebuje dobré tenisky, od chôdze v zoo až po naháňanie detí po parku. Štýlový pár tenisiek môže pozdvihnúť váš outfit a pomôcť vám zvládnuť nachodené kilometre o niečo ľahšie. K outfitu dolaďte koženú tašku, v ktorej môžete prenášať všetko, čo budete potrebovať, módny kratší sveter na gombíky a naskladané zlaté náhrdelníky. V tomto outifte bude rozhodne štýlovou mamou!

Vaša dcérka sa k vám navyše môže zladiť naozaj jednoducho. Oblečte jej akékoľvek ležérne detské šaty, svetrík, a nezabudnite na trendové, ale pohodlné tenisky.

Maximálne ležérne

Áno, pohodlie je potrebné mať na mysli vždy, ale to neznamená, že vaše pohodlie bude na úkor vášho štýlu! Je viac než možné spojiť tieto dve veci dohromady a rozhodne to nie je ani veľmi ťažké. Chcete vyzerať reprezentatívne na prechádzke alebo na káve s priateľkou? Stavte na klasické čierne legíny, ktoré môžete doplniť obyčajným voľnejším čiernym tričkom, béžovým dlhým kardigánom, koženými šľapkami s uzatvorenou špicou a väčšou tote kabelkou. Väčšina štýlových outfitov pre mamičky začína jednoduchými kúskami, ktoré sa následne vrstvia a dolaďujú doplnkami. Legíny sú často najlepším priateľom každej mamičky – spevnia vám totiž zadok u brucho, a v kombinácii s voľným tričkom s výstrihom do V pôsobia naozaj štýlovo. Kožená kabelka dodáva tomuto inak neutrálnemu vzhľadu zaujímavosť a dlhý kardigán (v kontrastnej farbe) je skvelý pre väčšie pohodlie, no tiež zakrytie problémových partií. K jednoduchým kúskom dolaďte i detaily, najmä v zlatej farbe – pôsobia luxusnejšie.

Rovnakým spôsobom pritom môžete obliecť aj vašu dcérku. Vytvorte identický outfit a vydajte sa spoločne na prechádzku do mesta s vašou mini verziou. Dlhý kardigán nahraďte klasickým svetríkom na rozopínanie, a namiesto šľapiek zase zvoľte radšej baleríny alebo tenisky.

Zdroj: whitepress.com

Džínsy vás nikdy nesklamú

Nosiť v lete džínsy? Áno, môže to fungovať! Stačí sa poobzerať po tých, ktoré sú tenšie a elastické, pretože nosenie džínsov (najmä doma alebo dlho) sa môže po čase stať nepohodlné. Ak sa chystáte na prechádzku a chcete vyzerať o niečo viac štylizovane, vymeňte vaše športové tričká na doma za originálne klasické tričká alebo tričká s grafickou potlačou! V tomto prípade je to naozaj jednoduché, typickú tašku vymeňte za kožený ruksak alebo štýlovú crossbody kabelku. Nezabudnite na šperky a biele tenisky! Ak neviete aké džínsy sú pre vás vhodné, pozrite sa napríklad na náš článok Štýlové dámske džínsy, úzke alebo rovné, ktoré si vybrať?

Vaše dieťa si navyše jednoduchú kombináciu džínsov, trička a pohodlných tenisiek užije rovnako, ako vy! V tomto prípade sa však nebojte aj mierne experimentovať a stavte na farby. Siahnite po ružových džínsoch a bielom tričku, alebo pokojne po iných farbách, ktoré deťom neuveriteľne pristanú.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 
Páčil sa vám článok?