Originálny tip: Jarná lyžovačka na Chopku super výhodne

6.3.2022

Zdroj: hotelchopok.sk

Páčil sa vám článok?

Ak je reč o lyžovaní, stredisko Jasná Nízke Tatry v Demänovskej doline je osvedčená klasika, ktorá nesklame. Vedeli ste však, že najlepšie si tu zalyžujete na jar?

Svahy Chopku ponúkajú v tomto ročnom období vynikajúce snehové podmienky. Navyše, nie sú preplnené ako počas zimnej sezóny. Ďalším bonusom sú zvýhodnené ceny skipasov a ubytovania.

Perfektný komfort pre lyžiarov, a to vrátane tých najmenších, ponúka Wellness Hotel Chopok ****. Priamo z tunajšieho hotelového parkoviska vyvážajú hostí každých 30 minút na svah 3 hotelové skibusy - na svahu ste za 10 minút a ešte si aj môžete vybrať, v ktorej nástupnej stanici začnete (Lúčky, Záhradky či Biela púť). Pokiaľ si celodenný skipas zakúpite na recepcii Wellness Hotela Chopok****, zaplatíte len 25 € na osobu. Navyše, z lyžovačky si môžete zájsť rovno do wellnessu, vyhrejete sa v parádnych saunách, zaplávate si v bazéne s prekrásnym výhľadom alebo zrelaxujete v tepidáriu.

Wellness Hotel Chopok **** je mimoriadne obľúbený u rodín s deťmi, pre ktoré ponúka mnoho možností trávenia voľného času. Veľkej obľube sa tešia animačné programy. Najmenších však zabaví napríklad aj detský kútik "Chopíkov detský svet" či LEGO detský kútik. Všetci vieme, že keď sú spokojné deti, sú spokojní aj rodičia.

Rodinám s deťmi je prispôsobený aj wellness. Rodinný wellness Plesnivec obsahuje okrem plaveckého bazéna aj neplavecký detský bazénik. Rodičia tu majú svoje ratolesti stále pod dohľadom, pretože bazénik sa nachádza v blízkosti plaveckého bazéna. Sami rodičia si môžu oddýchnuť v saunovom svete, vonkajšej a vnútornej vírivke či v tepidáriu.

Zdroj: hotelchopok.sk

Ak si chcete od detí naopak oddýchnuť, môžete navštíviť wellness Praslička. Vstup len pre návštevníkov starších ako 16 rokov zaručuje nehlučné prostredie bez detského šantenia. Nájdete tu 18-metrový plavecký bazén s teplotou vody 29°C, ktorý je umiestnený na najvyššom poschodí s krásnymi výhľadmi do okolitej prírody. Po celodennej aktivite oceníte priestranný hydromasážny whirpool s masážnymi tryskami, ktoré prispejú k uvoľneniu stuhnutého svalstva. O váš perfektný komfort sa postará i 5 sáun, vnútorný ochladzovací bazén, tepidárium, masážne sprchy či Kneippov kúpeľ.

Zdroj: hotelchopok.sk

Ak ste sa už dosť nalyžovali a “vywellnessovali”, kopec ďalších možností zábavy ponúkajú 2 bary, 4 billiardové stoly, 7 bowlingových dráh, stolný tenis či air hockey.

Zdroj: hotelchopok.sk

​K ďalším prednostiam hotela patria priestranné komfortné izby (niektoré s vlastným krbom) a jedinečná gastronómia - tunajšia reštaurácia je obľúbenou destináciou gurmánov a fanúšikov dobrého vína. 

Ak hľadáte tip na jarnú lyžovačku a dokonalý relax s rodinou, práve ste našli :)

Pre viac info kliknite na www.hotelchopok.sk.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 
Páčil sa vám článok?