Originálny tip na jarnú lyžovačku: Užite si dokonalý relax v srdci Liptova

28.2.2022

Zdroj: Maladinovo

Páčil sa vám článok?

Nadýchnite sa jarného vzduchu na brehu Liptovskej Mary, s výhľadom na zasnežené Nízke Tatry. Zrelaxujte sa v Maladinove.

Máte chuť na jarnú lyžovačku? Výborne, potom určite oceníte privátny odvoz priamo na svah či blízkosť zastávky skibusu. Po lyžovačke výborne padne uvoľňujúca masáž či horúca vírivka pod holým nebom. A ak preferujete bláznenie sa na toboganoch, aquapark Tatralandia je doslova cez cestu z apartmánov rezortu.

Či už si relax predstavujete aktívne ako turistiku, cyklistiku, lyžovanie, skialp, brázdenie po liptovských pamiatkach alebo preferujete pasívnejší oddych vo wellness a pri dobrom jedle, v Maladinove si určite nájdete to svoje.

Zdroj: Maladinovo

​Svojim hosťom sa tu snažia sprostredkovať čo najviac zážitkov, aj preto tu nájdete napríklad i jedinečné pivné kúpele Bernard. Teplý perličkový kúpeľ s extraktom z chmeľu a pivných kvasiniek zharmonizuje celý váš organizmus, prekrví svaly, prehreje kosti a kĺby a odbúra všetok stres. Bonusom je neobmedzená konzumácia piva počas procedúry, ktoré si sami čapujete. 

V Maladinove nájdete aj prvú a jedinú reštauráciu Bernard Pub na Slovensku. Hostia oceňujú vynikajúcu kuchyňu tunajších šéfkuchárov a poctivé pivo Bernard. Milý a ochotný personál v celom rezorte je už len doplnok k tomu, aby ste si z Maladinova odniesli svoj vlastný dokonalý príbeh. Lebo „Príbehy sa rodia na Liptove“.

Zdroj: Maladinovo

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 
Páčil sa vám článok?