Valentínske zážitky v Bratislave - oslávte sviatok zamilovaných!

8.2.2022

Zdroj: Bratislava Tourist Board

Páčil sa vám článok?

Oslávte sviatok zamilovaných v Bratislave a vychutnajte si spoločné chvíle v romantickom duchu. V tejto nie najľahšej dobe sa treba odmeniť niečím príjemným.

Valentínska ponuka v hlavnom meste je na to ako stvorená.

S hlavou v oblakoch

Jedným z najlepších miest na romantické rande v Bratislave je nepochybne vyhliadková veža UFO. Táto dominanta hlavného mesta s výhľadom, čo berie dych a famóznou kuchyňou je ideálnym miestom na strávenie valentínskeho večera. Čaká vás výnimočná súhra chutí, vôní. Vybrať si môžete z 5-chodového alebo 7-chodového valentínskeho degustačného menu, ku ktorému dostanete i darček či prekvapenie, ale romantické rande si pokojne dohodnite aj v UFO bare, alebo na vyhliadkovej plošine zamknite svoju lásku k najvyššie položenému srdcu v Bratislave. Valentín v UFO.watch.taste.groove je skrátka zážitok. Príďte, sami uvidíte. Jedinečný výhľad v spojení s prvotriednou gastronómiou zanechá vo vás a vašej polovičke nezabudnuteľné spomienky.

Zdroj: Bratislava Tourist Board

Romantika na vode

Valentínska nálada bude v Bratislave panovať nielen nad Dunajom, ale aj priamo na ňom. Ak hľadáte na Valentína čosi neobyčajné, ulahodí vám večerná plavba po Dunaji. Výletná loď Harmónia vám ukáže čaro sviatku zamilovaných na vlnách Dunaja. Užite si so svojou láskou atmosféru Starého mesta z tej najkrajšej perspektívy. Za zvukov živej hudby zažijete romantické chvíle počas plavby popod mosty, vychutnáte si tri chody gurmánskych špecialít a užijete si večernú panorámu starej a modernej Bratislavy. Príďte sa pobozkať na Dunaj a nechajte sa uniesť výnimočnou atmosférou modernej výletnej lode plaviacej sa nočným mestom. Nalodiť na Loď lásky sa môžete v deň svätého Valentína 14. februára o pol siedmej večer.

Ak na Dunaji pred komornou atmosférou dávate prednosť niečomu vzrušujúcejšiemu, nájdete to na palube luxusného rýchločlna SpeedBoats.sk s kyticou a pohárom prosecca. Plavba pre romantikov s úžasnými panoramatickými pohľadmi je nielen netradičný darček na Valentína, ale aj originálne miesto, kde požiadať svoju milovanú o ruku.

Zdroj: Bratislava Tourist Board

V rytme swingu

A čo takto poriadne sa zabaviť vo víre hudby a tanca v retro štýle? Rokom 2022 sa začína opätovne éra bláznivých rokov dvadsiatych a v ich duchu sa bude niesť aj valentínska tančiareň vo V-klube. Živá hudba swingového orchestra Fats Jazz Band pod vedením Ladislava Fančoviča vás prenesie do éry tančiarní z 20-tych až 40-tych rokov minulého storočia. Na dotvorenie atmosféry sa pokojne oblečte dobovo, bude to ešte väčší zážitok. Večer pre tých, ktorých nohy nedokážu ostať dlho pod stoličkou, ako aj pre takých, čo si radi posedia pri kvalitnej hudbe, vás dobre naladí v nedeľu 13. februára. Privítajte nové 20-te roky v legendárnom Véčku!

Gastronomické zážitky

Valentínsky večer v reštaurácii Makery vás zas hravou formou presvedčí, že láska ide nielen cez žalúdok, ale dá sa pri tom zažiť aj veľa zábavy. Kto chce pre svoju polovičku pripraviť originálne valentínske prekvapenie, je tu na správnom mieste. Táto netradičná večera je skrátka ideálnou voľbou na zaľúbené rande.

Naplno si vychutnať valentínsku náladu môžete v hlavnom meste aj v prostredí jeho hotelov. Potešte sa spoločne stráveným časom napríklad v hoteli Marriott alebo v hoteli Park Inn Danube Bratislava. V tom prvom môžete spojiť pobyt v modernom dizajnovom hoteli s romantickým zážitkom v podobe štvorchodového menu a viacerých prekvapení. Hneď tri možnosti na výber ponúka druhý hotel, a tak je iba na vás, či k štvorchodovej večeri pridáte aj wellness, alebo v ňom rovno prenocujete. Príďte si do historického centra Bratislavy oddýchnuť a užiť si vytúženú romantiku.

Zdroj: Bratislava Tourist Board

Valentín v pohybe

Kto by chcel prípadné výčitky z toľkého pôžitkárstva vyvážiť pohybom, má vo valentínskom období v Bratislave priestor aj na to. Vašu kondíciu preverí valentínsky beh. Tretí diel ČSOB zimnej série venovali práve sviatku zaľúbených. Valentínska edícia bude mať virtuálnu podobu a potrvá od piatku 11. do nedele 13. februára. Odbehnúť ju môžete kdekoľvek na svete, záznam potom nahráte na odkaz od organizátorov. Je čas obuť si pretekárske bežecké tenisky, ČSOB zimná séria je totiž skvelá príprava na ČSOB Bratislava Marathon. Prihláste sa na valentínsky diel so svojou polovičkou, kamarátom, či kamarátkou, mamou alebo dcérou, získate jedinečnú dizajnovú medailu. Beh je predsa láska.

Zdroj: Bratislava Tourist Board

Bratislava je 72-hodinové mesto. Inšpirujte sa, objavujte zaujímavé miesta a vychutnajte si ju dosýta presne podľa svojej chuti.

Zdroj: Bratislava Tourist Board

​Počas valentínskeho obdobia sa v Bratislave môžete venovať oddychu, gastronómii, ale aj samým sebe. Veď ako vraví klasik, zaslúžime si hýčkanie a opateru. Valentín v Bratislave je na to ten správny čas.

Zdroj: Bratislava Tourist Board

Realizované s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 
Páčil sa vám článok?