Originálny tip na Valentína: Staňte sa pre neho valentínskou princeznou

7.2.2022

Zdroj: lanotte.cz/sk

Páčil sa vám článok?

Možno sa to len zdá, ale určite každá z nás by chcela byť princeznou. Samozrejme, nie tou s korunkou a v šatách s dlhou vlečkou... Trochu inou; rozmarnou, vášnivou, obdivovanou a milovanou v každom okamihu dňa aj neskorej noci. Tak prečo neukázať svojmu princovi, kto sa stane jeho kráľovnou?

Je to jednoduché, treba len namiešať ten správny koktail výnimočnej zvodnosti a luxusnej príťažlivosti, zabudnúť na klišé o tom, čo sa patrí a má. Je čas skúsiť a veriť na úžasný zážitok. Dajte si šancu, ukážte svojmu princovi, čo všetko dokážete ako vášnivá žena aj vďaka krásnym, ľahunkým a zároveň veľmi odvážnym kúskom oblečenia pre neho urobiť. Zoberte si so sebou tri základné kúsky, ktoré z vás urobia kráľovnú noci.

Začnite saténovým županom, postupne ukážte jemnú nočnú košieľku a pod ňou tú správnu zvodnú spodnú bielizeň.

Zdroj: lanotte.cz/sk

Už teraz vieme, že ste boli dokonalá... Ale nezabudnite aj na odmenu pre pána svojho srdca. Potrebuje mať pocit istoty z úspešného dobytia svojej princeznej. Tak skúste pod vankúš schovať aj darček pre neho. Čo tak sexy boxerky?

Zdroj: lanotte.cz/sk

Zdá sa vám to ako rozprávka. Možno áno, možno je to trochu infantilné... Ale zaručujeme, že s touto dávkou milej a naivnej predstavivosti bude Valentín nezabudnuteľným zážitkom a vzájomnou výhrou pre princa aj princeznú.

Ak ešte stále máte pochybnosti o tom, ako môžete zažiariť v tento špeciálny deň, pozrite si celú ponuku romantickej alebo aj erotickej bielizne na LaNotte a využite špeciálnu 20% zľavu s promokódom LNVAL20, ktorý je platný do 14.2.2022 na nákup nad 40 €.

Tak teda poďte do toho a premeňte rozprávku na krásnu realitu.

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 
Páčil sa vám článok?